- Konu Yazar
Öncelikle iyi geceler . Evet arkadaşlar vitesli motor merakı 1 sene önce tanıştığım arkadaşımdan merak oluştu.Keeway Süperlight 150 motoruna sahip ve ben motoru neredeyse hergün sürüyorum . Vitesli motor almak istiyorum aklımdada yine keeway olan super shadow 250lik motoru var . Keeway markasına kotu diyorlar ( cin malı oldugu için ) yaklaşık 2 aydır sürüyorum 1 kere bile yolda bırakmadı . Tabi acemilikten dolayı cok kez istop ettim ancak motorun kişisel bir sıkıntısını görmedim . Keeway super shadow a sahip olmak istiyorum oda superlight gibi az yakıyor bilgilerinde öyle yazıyor sanırım .
Beni yolda bırakmayacaksa sonuçta profesyonel değilim
Az Yakıyorsa (ki öyle okudum bilgilerden )
Ve ben 2. el motor almayı düşünüyorum 2 . el motorda neye dikkat etmeliyim 17 yaşındayım ve her ne kadarda olsa kandırılabilirim .
Motorun yağını suyunu değiştirmeyi bilmem bana yolda giderken bu sıkıntılarını cıkartırmı ?
Motoru en fazla uzaklığı 50 km olan yerlere giderim mahallemde dolaşırım arkadaşlarımın yanına giderim falan motordan türkiye turu yapmasını istemiyorum sadece arıza cıkartmasın yeter .
Evet her şeyiçin teşekkürler iyi geceler arkadaşlar .

Beni yolda bırakmayacaksa sonuçta profesyonel değilim
Az Yakıyorsa (ki öyle okudum bilgilerden )
Ve ben 2. el motor almayı düşünüyorum 2 . el motorda neye dikkat etmeliyim 17 yaşındayım ve her ne kadarda olsa kandırılabilirim .
Motorun yağını suyunu değiştirmeyi bilmem bana yolda giderken bu sıkıntılarını cıkartırmı ?
Motoru en fazla uzaklığı 50 km olan yerlere giderim mahallemde dolaşırım arkadaşlarımın yanına giderim falan motordan türkiye turu yapmasını istemiyorum sadece arıza cıkartmasın yeter .
Evet her şeyiçin teşekkürler iyi geceler arkadaşlar .