İlk motorumu alacağım ancak tecrübem var .

Öncelikle iyi geceler . Evet arkadaşlar vitesli motor merakı 1 sene önce tanıştığım arkadaşımdan merak oluştu.Keeway Süperlight 150 motoruna sahip ve ben motoru neredeyse hergün sürüyorum . Vitesli motor almak istiyorum aklımdada yine keeway olan super shadow 250lik motoru var . Keeway markasına kotu diyorlar ( cin malı oldugu için ) yaklaşık 2 aydır sürüyorum 1 kere bile yolda bırakmadı . Tabi acemilikten dolayı cok kez istop ettim ancak motorun kişisel bir sıkıntısını görmedim . Keeway super shadow a sahip olmak istiyorum oda superlight gibi az yakıyor bilgilerinde öyle yazıyor sanırım .
Beni yolda bırakmayacaksa sonuçta profesyonel değilim
Az Yakıyorsa (ki öyle okudum bilgilerden )
Ve ben 2. el motor almayı düşünüyorum 2 . el motorda neye dikkat etmeliyim 17 yaşındayım ve her ne kadarda olsa kandırılabilirim .
Motorun yağını suyunu değiştirmeyi bilmem bana yolda giderken bu sıkıntılarını cıkartırmı ?
Motoru en fazla uzaklığı 50 km olan yerlere giderim mahallemde dolaşırım arkadaşlarımın yanına giderim falan motordan türkiye turu yapmasını istemiyorum sadece arıza cıkartmasın yeter .

Evet her şeyiçin teşekkürler iyi geceler arkadaşlar .:):):)

hiç bi sıkıntı çıkarmaz bütçen ona yetiyorsa alabilirsin Bisan Roadstar 250 lerede bak aynı motosiklet fakat cantlar tel ve bence daha güzel 2.ele gelecek olursan ya bilen biriyle git yada 1-2 ustaya göster öyle al,yağını elin anahtar tutuyorsa bir kere izledikten sonra değiştirirsin sıkıntı yok şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Keeway Macar markasıdır.

Diğer soruların ve sorunların için onlarca başlık var; 17 yaş, ehliyet, koruma ekipmanı, sürüş eğitimi...

Cruiser motor klasmanını 6 ay araştırdım aslında istediğim tarz bu ama Keeway'den daha kaliteli olduğu söylenen Regal Raptor'u bile öneren doğru dürüst insan yok,araştırmalarım gösteriyor ki bu klasmanda alınabilecek başlangıç motoru gv 250

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar