İlk motorum :(((

ARkadaşlar daha öncede konu açmıştım ulusal kriz olmuştu foto koymadım diye artık fotoyada gerek kalmadı çünkü ilk kazamı yaptım motor haşat :(( artık tamirden gelince modifiyeside tamamlanınca koyarım fotolarını hepinize sağlıklı 2 teker üstünde güvenli sürüşler

geçmiş olsunn sende bisey yoksa gerisi onemli değil nasıl olsa yapılır bi sekilde

Hepiniz sağolun arkadaşlar bende bikaç sıyrık var o kadar kaskım montum pantolonum herşeyim vardı üzerimde koruma tam yani olay şöyle ben kırmızı ışıkta duruyordum sinyalimi verdim sola dönücem yeşili bekliyorum arkadan acı bi lastik sesi geldi birden motor altımdan çıktı motor bi yere ben biyere ben baya sürüklendim yerde bana vuran araba kaçtı üzüntüm motora veya yaralara değilde 2009 un türkiyesinde hala trafikte motoru araç yerine saymıyolar ya ona üzülüyorum:(((

geçmiş olsun en talihsiz kaza türü bu olsa gerek. sırf bu yüzden ışıkta durunca vitesi 1 de bırakıp debriyajı çekip gözlerim aynada bekliyorum ışığı sırf böyle bi kamikaze gelip altına almasın diye.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ışıklarda beklerken arkama bakmaya korkuyorum. millet kasap olmuş, biçecek adam arıyo:pale:
sanada büyük geçmiş olsun, masrafını çıkarabilseydin o çarpan müsvetteden iyi olacaktı ama canın sağ olsun.

plakayı goren eden yokmu hangı ınsafsız bır cana carpar kacar gıder o anda tanık varsa plakayı alan vardır muhakkak bulmanı tavsıye ederım..cok gecmıs olsun bole dangalaklar ve ayılar yuzunden motora bınmek bu ulkede kabusa donusuyor bızlere cok cok cok dıkkatlı olmak dusuyor...

geçmiş olsun arkadaşım. bu aralar kaza haberleri çoğaldı. biliyorum kazaların çoğu dış etkenlerden kaynaklanıyor ama bizler de biraz daha dikkatli olabilirsek kendi payımıza düşen oranı daha da düşürmüş oluruz. tekrardan geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar