İlk motorum

Merhaba iyi aksamlar. Oncelikle ilk motorum yamaha yzf r125 aldim, cevremdeki kisiler baslangic motoru olarak kullanma demelerine ragmen motoru aldim, alma dusuncem yamaha zaten bu motoru baslangic motoru olarak yapmis diger motorlarla karsilastirdik mi kullanimi daha zor oldugunu kabul edebilir,Bana onericeginiz dikkat etmem gereken, acemiligimi hafifletmek icin ygereken seyler nelerdir?

Öncelikle oturuş pozisyonu agresif motor almissiniz tekeriniz düz bassin.Yolda giderken yansimaniza bakmayın dükkânlardan falan :) nerden aldınız motoru tekrar hayırlı olsun

Denge topuzu al mutlaka, motoru düşük hızlarda düşürdüğünde çoğu parçayı yere sürtmekten kurtaracak bir demir parçasıdır.

Koruma Topuzu + Full Korumalı Ekipman + Eğitim + Uygun Alanda Bolca Düşük Hız Dönüş & Fren & Denge Çalışması :)

hayırlısı olsun kazasız belasız gidon turu az (ybr ,cbf ve muadillerine göre ) düşük hızlı dönüşler zorlayabilir boş alanlarda çalışarak telafi edilebilir

hayırlı olsun :) allah kaza bela vermesin :) tavsiyem motoru tam tanımadan ben bu araya girerim gibisinden dalma trafikte usul usul :D motorun genıslıgını tam ogren az kalsın otobusun arasında kalıyordum :D allah korudu :) 2 ci gün :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar