İlk Motorum =)

Arkadaşlar tekrar bir tanışma olsun.. Adım Barış, ilk motor olarak çok düşündükten sonra kanuni phantom aldım (ikinci el). Motoru 890 km de aldım. Herkese iyi forumlar dilerim.. syg :king:

http://imageshack.us/gal.php?id=rp2pks_mydKrmquT3KHQ3OCT

teşekkür ederim arkadaşlar.. herkesin hayalindeki motora kavuşması dileği ile kazasız sürüşler dilerim.. syg

Mersin İl Temsilcisi
hayırlı olsun da, senin avatrdaki resim nedir öyle?
anlamadım ki ?

tekrar teşekkür ederim. avatardaki Beşiktaş armasına yazılan bir yazı, fazla takılmana gerek yok. syg

Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler..

Bu motor daha önce forumda konuşulmuş alınır alınmaz çinli japondu vs tartışmları çok dönmüştü.

Görünüş bakımından gerçekten çok hoş.

Binimi nasıl neleri hoş neleri değil belirtiseniz

çlaışırken göstergelerin resmini çekerseniz çok iyi olur.

Tekrar hayırlı olsun..

yakışıkılı motor, hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler

Benim ilk izlenimim inanılmaz titreşim olduğudur. 890 km de aldım motoru, haftasonu da 1000.km bakımına götüreceğim.
Oturuş pozisyonu bana çok rahat geldi. Boyum 1.85 hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Aynalarının berbat olduğunu da belirteyim.
İlk aklıma gelenler bunlar. Haftasonu göstergelerinin fotografını çekerim. Motor 10 üzerinden 10 değil ama ben bunu biliyordum, şuana kadar da tüm beklentilerimi karşıladı.
Kısacası memnunum sanırım kask ve diğer ekipmanları tamamlayınca aynaları değiştireceğim. (Kasksız 1000km nasıl bindin diye düşünenler için motoru 890 km'de aldım ve 100 km. trafiğe kapalı alanda motoru öğrenmekle geçirdim.)
syg.
Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler..

Bu motor daha önce forumda konuşulmuş alınır alınmaz çinli japondu vs tartışmları çok dönmüştü.

Görünüş bakımından gerçekten çok hoş.

Binimi nasıl neleri hoş neleri değil belirtiseniz

çlaışırken göstergelerin resmini çekerseniz çok iyi olur.

Tekrar hayırlı olsun..

Teşekkür ederim Rahmi, sana ve herkese kazasız günler dilerim.
yakışıkılı motor, hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Motoru Mehmet diye bir arkadaştan aldım acaba sen misin :) Afyon merkezdeyim ben. Daha doğrusu haftasonları. Haftaiçi Bolvadin'deyim.. Burda çalışıyorum. Sen nerdesin?

Hayırlı olsun, Afyon'un neresinden?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------

Motoru Mehmet diye bir arkadaştan aldım acaba sen misin :) Afyon merkezdeyim ben. Daha doğrusu haftasonları. Haftaiçi Bolvadin'deyim.. Burda çalışıyorum. Sen nerdesin?

Yok ben o Mehmet değilim :) Emirdağ'da çalışıyorum bende...

Merkeze gelip gidiyor musun hiç? Eğer haftasonu gelirsen tanışalım. Hatta motor varsa kısa bir yol belirleyip çıkarız.

Merkeze gelip gidiyor musun hiç? Eğer haftasonu gelirsen tanışalım. Hatta motor varsa kısa bir yol belirleyip çıkarız.

Motor yok henüz, bu aralar ilçeden çıkamıyorum ama bir gün tanışırız elbet :) Zaten motor bakıyorum bu aralar... Bu aralar dediğim yaklaşık 2 yıldır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar