ilk motorum yardım acil!!

Öncelikle selamın aleyküm ben öğrenciyim ve elimde bir miktar para var babamlada konuştuktan sonra motor alabilceğiğimiz söyledi taksiktli alıcaz bu yüzde sıfır olması gerek ve 3700 ü aşmamalı aklında bi fikir olan önerebilirmi yaşım 17 ilk motorum olucak daha da değiştirmem boyum 1.83 ben yamaha crypton ve mondial vulture arasında kaldım vulture çok şık ama herkes yamaha al diyor yinede başka marka önerisi olan varsa her türlü öneriye açığım şimdiden teşekürler.

mondial altinca cok kucuk gelir gibime geliyor uzun sure kullanacaksan yamaha almalisin. rks titanic 150 ye de bir bak istersen bi sikayeti olan duymadim

hocam yarına kadar alıcam ve karar veremedim kusurabakmayın

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

mondial altinca cok kucuk gelir gibime geliyor uzun sure kullanacaksan yamaha almalisin. rks titanic 150 ye de bir bak istersen bi sikayeti olan duymadim

asıl crypton küçük gelmezmi cup sonuçta mondial daha büyük bi titanice bakıyım sağolun

Super Moderator
Arka lastik tutuştu, motor yanıyor Acil itfaiye lazım! acil acil!..

Motosikleti
SuZan
adamın ilk 3 mesajı. 3 konu.. arka arkaya aynı şey. ilk motorum ne alayım. ilk motorum ne alayım... Bir düzüne cevap yazılıyor bir daha konu açıyor acil acil ilk motorum acil.. ya sabır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar