İLK MOTORUM (RACİNG)

İlk motorumu almış bulunmaktayım, sağolsun eniştemde bu motor fazla olduğu için bana verdi yalnız motorun plakasının yarısı yok, sigorta yok, vize yok, sağ ayna yok, alttan geceden sabaha kadar 5-6 damla yağ damlatıyor 16.000 de bakımı nasıl yapılır bilmiyorum bi kıyamet sürüyoruz. Bugün sigortasını yaptırmaya gidicem ama herşeyden daha zevkli olanı motora binince kendimi motoru çalmış gibi hissediyorum yakalanırsam muck

Hocam bedava motor almışsın, normal parayla alacağını varsayalım, sende motora vereceğin parayı bakıma harcayacaksın.
Gideceksin servise segman baston piston ne varsa bakacaklar.
Sonra gideceksin üşenmeden plakani çıkartacaksın, vizeni mizeni cartini curtunu halledeceksin.
Evrak işleri tahminen toplamda 1 ay sürecek desek, 1 aylık uğraştan sonra pırıl pırıl mis gibi bineceksin.

Zaten bedava almışsın, hiç değilse bi emeğin olsun üstünde, senin için daha değerli olur manevi olarak, ilk göz ağrıları unutulmaz değerini iyi bilin :)

Hocam muck istemiyorsan söylendiği gibi önce makinayı topla adam akıllı bir hal alsın.Daha sonra sigorta vize yaptır.Pırıl pırıl bin.Bu arada bende marka model merak ediyorum.

Merhaba, fuar nasıl geçti ? :)

stunt selam :) Yamaha sağolsun beklediğim modeli yetiştirememiş,nasıl oluyorsa yetiştirememek bu kadar saçma bir açıklama ömrümde duymadım.Arkadaşımda agusta f3 ü bekliyordu fuar katalogunda gelicek yazmasına rağmen Korlas getirmedi , yani oda hayal kırıklığı :) ama genel olarak güzeldi. Bolca motor vardı hepsini rahat rahat inceledim.Sanırım nisan ortasını bulacak modellerin gelmesi :) istanbul'da olmanın avantajı ile tüm büyük bayiler bana yakın, artık bayiye gidip görücem.

bu arada fuarın yıldızı :) gittim yine kendi motorumu cektim.Baktım abisini getirememiş saolsun yamaha:pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar