ilk motorum ne olsun

Arkadaslar öncelikle hepinize merhaba siteye yeni üye oldum :) motor almayı düsünüyorum ama pek iyi oldugum sölenemez bu konuda. ehliyetimi aldıkdan sonra kafamda YZF R125 almak var siz ne diyorsunuz acaba . sıfır almayı düsünüyorum . bu motoru istememin sebebi ise kasası 600lük gibi cok güzel duruyor ve motor kullanmayı adam akıllı öğrenene kadar fazla hız yapmadan güzelce öğrenebilmek . Yorumlarınız benm için cok kıymetli lütfen yardımcı olun

Tahminimce eğitim,tecrübe v.s. yok.
Ve r125 de o kadar yavaş bir alet değil daha doğrusu çoğu motorun gaz tepkimeleri(kullanıca bağlı olarak)sert olabiliyor.Bence illaki ufacık da olsa bir vukuatın olur.Demedi deme :)
Ha dersen ki benim için para mühim değil al ekipmanı,limitlerini zorlamadan alışabilirsin.

evet tecrübem yok aslında bende oyüzden 125lik motor almak istiyordum.Peki bunun haricinde motorlarda önerebilcegin birşey varmı ama bendeki takıntıda motorun dış güzelliği .Motor kötüyse hiç binmem

evet tecrübem yok aslında bende oyüzden 125lik motor almak istiyordum.Peki bunun haricinde motorlarda önerebilcegin birşey varmı ama bendeki takıntıda motorun dış güzelliği .Motor kötüyse hiç binmem

İşte aynı benim kafa...
Sana söyleyeceğim hiç bir motor senin istediğin gibi olmayacak :mrgreen:
Çünkü grenajlı bir motorla başlamak bana ters.En azından cebime ters :p
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-tarzlari/
Bölümünden bak,beğen,araştır...
Al sana bir de yol haritası...
Bulduğun modelin sahibinden 0 fiyatına bak,ardından, http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/
Beğendin motor hakkındaki kullanıcı yorumlarını eline bir kahve al ve 1-2 saat oku (tavsiyem ortalardan başlamandır).Yeteri kadar okuduğunu düşündüğün zaman bulunduğun başlıkta yorumları senin kafana uyan birisine özel mesaj at(Bu platformda herkes yardım etmeye dünden razıdır).Gerisini mesaj attığın üyemizle halledebileceğini düşünüyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar