İlk motorum ne olsa?

Selam arkadaşlar,
siteyi gezdim tozdum ve genelde ilk motorlar için bayan kullanıcılara cbr125 ve cbf150 önerildiğini gördüm. Fakat ben bu tarz motorları pek beğenmiyorum. Sakın sahip olan arkadaşlar yanlış anlamasın sadece bana uygun değil. Ben maksimum 3500TL bütçe ayırdım. yani tabiki korumalu kıyafetler bu fiyata dahil değil. Bana önerilecek her fikre açık olmakla birlikte amacımın hız olmadığını şehir içinde ve belki de yakın şehir dışı mesafeler kullanmak için bir arayışım söz konusu. ne dersiniz?

çok zormuş bu işler çoook.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------

yok o tarz bir şey değil istediğim. oturaklı olsun biraz diyorum.

çok zormuş bu işler çoook.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------

yok o tarz bir şey değil istediğim. oturaklı olsun biraz diyorum.
Asya 150-T1(Royal 150) olabilir mesela, baya oturaklı bir scooter :)

asya,mondial,yuan gibi markalara pek bulaşmamanızı öneririm. işçilik kalitesi :farao:,çin ve uzak doğu yapımı olduğu için kaliteside ona göre. bence belli başlı markalardan uzaklaşmamanızı öneririm.

---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:29 ----------

:thumleft:SYM JOYRİDE 200:thumleft: kesinlikle yolda bırakmaz

SYM JOYRİDE 200 beğendim gerçekten netten bakınca. Peki cbr125 için ne dersiniz. ne istediğini bilmeyen biriyim biliyorum ama kafam karışık.

SYM JOYRİDE 200 beğendim gerçekten netten bakınca. Peki cbr125 için ne dersiniz. ne istediğini bilmeyen biriyim biliyorum ama kafam karışık.
vitesli motosiklet tecrübeniz nedir? hem yolu kontrol etmek hemde motosikleti vitesi kontrol etmek zordur. bilginize...

evet biliyorum. kullandım vitesli ancak sıklıkla diyemeyeceğim. Fakat vitesli almak istiyorum. şimdi küçükle başlayıp sonradan belki 1000lik sahibi olurum kim bilir:cherry:
daha önce uzun süre scooter tarzı motor kullandım assos da. ama şimdi istanbulda kullanmak için düşünüyorum ve belki ufak seyehatlar yapabilirim. hatta bu sitenin yapmış olduğu etkinliklere katılmak istemek gibi ütopik isteklerim var

Bütçem az diyorsan Vespa GTV tarzı bişi almalısın, ama tabi benim favorim honda cbr 600 rr ;)

:cat: kesinlikle ben de cbr 600 rr isterdim ama ne o kadar kabiliyetim ne de param var şu anda. Bunların başlangıç sürümü yok mu:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunlar geniş oturaklı

mYz2v.jpg

0npA3.jpg

bu akşam bir Honda bayiine gidip yakından bakacağım. çok çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

bunlar şahaneeeeee:queen:

Ne tarz düşünüyorsun ben onu tam kestiremedim :)
Bence düşünülmesi gereken tarz cruiser kesinlikle :cherry:
Ama ben ss tarzı birşeyler düşünüyorum dersen, asya'nın çıkardığı sağlam modeller var 250'lik.
Piyasasının biraz daha ucuzlamasını bekleyip, ucuza güzel bir asya kapatabilirsin kanısındayım.
Cruiser olayına dönecek olursak o fiyata alabileceğin en sağlam motor regal raptor modelleridir derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar