İlk Motorum Ne Olmalı

Motosikleti
-
A1 ehliyete yazıldım ve motor almayı planlıyorum. Aklımda NS 125, N125 ve Voge 125R var.

Voge’nin Yuki ile bağlantılı olduğunu ve Çin üretimi olduğunu duydum. Bu yüzden o kadar para Çin malı bir motora vermek mantıklı mı emin olamıyorum. Aranızda Voge kullanan var mı, memnun musunuz?

Ödeme koşulları Voge’de daha kolay görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, hangisini almamı önerirsiniz?

Tabi maddiyat önemli, alırken düşünmek lazım.

Fakat motosiklet bir çoğu için zevk işi, keyif işi, o yüzden çok fazla düşünmemeli arada ki kayıpları sürdüğüne , eğlendiğine say, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

Hele ilk motosiklette hiç düşünme, hevesini al, gençsin ilerde çok ince hesap yapacağın günler gelecektir o zaman yaparsın.

Motosikleti
Voge 250RR
A1 ehliyete yazıldım ve motor almayı planlıyorum. Aklımda NS 125, N125 ve Voge 125R var.

Voge’nin Yuki ile bağlantılı olduğunu ve Çin üretimi olduğunu duydum. Bu yüzden o kadar para Çin malı bir motora vermek mantıklı mı emin olamıyorum. Aranızda Voge kullanan var mı, memnun musunuz?

Ödeme koşulları Voge’de daha kolay görünüyor. Siz ne düşünüyorsunuz, hangisini almamı önerirsiniz?
Çin malına vermek mantıklı mı demişsiniz ama diğerleri de hint neticede, onlara da aynı şekilde olmalı bence.:D Voge nin bende 250 lik motoru var şahsen ben memnunum, 125 ile çok bi kalite farkı olacağını düşünmüyorum. İlk motor olarak mümkünse ABS li modelleri tercih edin, ben drift L ile başladım frenlerle alakalı bi sorun yaşamadım ama yaşanmayacağı anlamına gelmez

Bütçe nedir?

Motosikleti
Arora kasırga
CG bloklu tk03 karbüratör dönüştürülmüş olsun
40 bine çok var
Enjektör,pompa,cart curt işleriyle bu klasmanda uğraşamazsın
Ucuz mala ucuz parça takıyor fabrika
TK alirsan geriye bütçen kalır lastik mastik değiştirir gövdeye LED falan atarsın

**Senin için görsellik işlevsellikten önce geliyorsa o zaman bu yazdıklarımı hiç okumamış ol ve devam et.**

Motosikleti
-
cb125r
tvs raider 125
tvs de düşündüm abs olmadığı inçin vaz geçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Scooter ile başla, Scooter ile keskin dönüşleri yapabilen adam normal motosiklet ile kenan sofaoğlu gibi takılır dönüşler ve manevrada :D
pcx düşnüyorum ama bütcem pcx e yetmiyor

100-120

Sym nin 125 lik vitesli bir modeli var.
12 taksit imkanı var galiba.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
tvs de düşündüm abs olmadığı inçin vaz geçtim

pcx düşnüyorum ama bütcem pcx e yetmiyor

100-120
Eğer şehir içinde git gel için basit bir motosiklet arıyorsan CG, Kuba TK03 veya Cub modellerine yönelebilirsin. Daha kaliteli bir şey arıyorsan temiz bir Hintli al. CBF150 de veya YBR 125 te önerirdim ama hem eski hemde pahalılar. Scooter için TVS Jupiter veya Hero Dash kaliteli alternatifler. Bajaj modelleri huyu suyu belli parçası kolay bulunan ve başlangıç dostu motorlar.

Sırf ucuz olduğu için ustanın bilmediği parçasının ülkeye gelmediği egzotik bir motosiklet alma, parçasını bulamazsan soğutur seni. Benim Hero Thriller CBF 150 ile parçaları paylaşmamış olsa motor elimde patlayacaktı. Grenajı yok mesela, bu stresle yeni başlayan biri daha çok hata yapar. Bol grenajlı razing motorlarda sıkıntılı, kısaca basit, satması kolay ama sürerken pişman ettirmeyecek herhangi bir şeyle başlayabilirsin.

Sıfır motor alma, başlangıç motoru olacağı için düşme kalkma bozulma durumunda ikinci elde al satta daha az değer kaybeder, üstüne para koyup keyifle bineceğin bir motor alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar