MT-07'yi alırken tereddütlerim vardı aslında R6 yada R1 ile başlamayı düşünüyodum ancak bununda torku çok iyi olduğundan araştırmalarım sonucu bunu aldım ve büyük ihtimal sezon sonuna değiştiricem gibime geliyo. Baya alıştım motorun tepkilerine el ayak göz koordinasyonumda baya gelişti. Çevre yolunda biraz deneyim dedim motoru ve hiç zorlanmadan 170 i gördü 4. viteste. 6. viteste kim bilir kaçı görecek![]()
Bir diğer konu ise güvenlik. Acil durumda ABS var zaten sıkıntı yok o konudada. 125 lık motorla başlayıp acil durumda arabaya veya başka bi nesneye vs. girmek mi yoksa ABS ile çok daha iyi frenlemeye sahip bir motorla kaçmak mı? Öğreneceğim diye öldüreceksiniz beni. Gerçi ömür biçenler çok olmuş hepsinde de manidar 150cc ve altı motorlar veya hiç yok![]()
Evet ehliyetim yok zaten ehliyet kullandırmıyor motoru.
Ben deneyimlerimi bir bir buraya yazacağım ve neden insanlar daha güvenlikli bir motor alması gerektiğini anlayacaklar.
Yazılan bu kadar şeyden bunları çıkardıysanız, bu konuyu neden açtığınızı anlayamadım. İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsunuz. Kendi içinizde çeliştiğinizin farkında değil misiniz ? Bilinçliyim derken ilk günlerden 170'i gördüğünüzü anlatıyorsunuz, üstüne motoru ehliyet kullandırmıyor diyorsunuz, başkalarına sebep olacağınız hiç aklınıza gelmiyor mu gerçekten ? Bu kadar eğitim alın diyen insanları kaale bile almamışsınız,sizin fikirlerinizin değişmeyeceği ortada bari başka insanları yanlış yönlendirmeyin. Kazasız belasız sürüşler.