İlk Motorum Mondial 100 MFH

Bugün İlk Motorumu Aldım Ne Kadar Küçük Olsa'da Benim İçin Önemi Büyük Olacak, Hem İşlerimi Halledeceğim Hemde İleride Alacağım Muhtemel Büyük Motorlar İçin Ufaktan Alt Yapı Yapmaya Başlayacak.

Sabah 9.30 Civarı Noterden Satışı Aldıktan Sonra Şehir İçinde Bi 60 - 65 Km Kadar Gezdim ve Bolca İslandım :mrgreen:

Kendisi 9.000 Km'de 2010 Model 2012 Trafiğe Çıkışlı Mondial 100 MFH.

Buyurun Tadımlık Resimler:

274O9A.jpg

glRPW5.jpg

Maşallah :joker:

Bugün İlk Motorumu Aldım Ne Kadar Küçük Olsa'da Benim İçin Önemi Büyük Olacak, Hem İşlerimi Halledeceğim Hemde İleride Alacağım Muhtemel Büyük Motorlar İçin Ufaktan Alt Yapı Yapmaya Başlayacak.

Sabah 9.30 Civarı Noterden Satışı Aldıktan Sonra Şehir İçinde Bi 60 - 65 Km Kadar Gezdim ve Bolca İslandım :mrgreen:

Kendisi 9.000 Km'de 2010 Model 2012 Trafiğe Çıkışlı Mondial 100 MFH.

Buyurun Tadımlık Resimler:

http://i.hizliresim.com/274O9A.jpg

http://i.hizliresim.com/glRPW5.jpg

Maşallah :joker:

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
Benim de ilk motosikletim, Mondial 100 ukh idi. Sattığıma en çok pişman olduğum motosikletim de oydu.

Hayırlı olsun maşallah temiz motormuş kazasız belasız binersin inşallah :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.

Kazasız,belasız güzel günlerde kullanın inşallah :)

Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.
Benim de ilk motosikletim, Mondial 100 ukh idi. Sattığıma en çok pişman olduğum motosikletim de oydu.

Hayırlı olsun maşallah temiz motormuş kazasız belasız binersin inşallah :)

Hayırlı olsun , bu devirde kullanılacak en iyi motordur cup

Hayırlı olsun..

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.

Hayırlı olsun.

Kazasız,belasız güzel günlerde kullanın inşallah :)

çok temiz görünüyor

İyi Dilekleriniz İçin Herkese Tek Tek Teşekkür Ederim, Bugün Yağmurda Bayağı Bir Güzel Islandık Kendisi İle Şuan Üzerimde Biraz Kırgınlık Var Sanırım Hasta Olacağım, Ancak Daha Motoru Aldığım İlk Gün Yatırmak Olmazdı :thumleft:

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim iki teker üzerinde özgürlüğe açılan yolculuklarında kullanırsın inşallah

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim iki teker üzerinde özgürlüğe açılan yolculuklarında kullanırsın inşallah

Amin, Teşekkürler :cat:

Tekrardan Merhaba Arkadaşlar Motoru Alalı 6 - 7 Gün Oldu. Aldığımda Rutin Bakımalrı Yapılmıştı ( Yağ - Buji - Akü - Lastikler vb. Değişmişti ) Ben Kendimce Ayarlamalar Yapıyorum 2 Gündür. Şamandıradan Ufak Bir Benzin Kaçağı Vardı Şamandıra Değişti, Depo ( Sele ) Kilidi Değişti, Motor Takozları Değişti ve Motor Civataları Sıkıldı.

Dün İse Bir Arkadaşım İle Birlikte Motoru Komple Dağıttık, Karbüratör Temizlendi - Benzin Filtresi Temizlendi - Ses Yapan Yerler Yağlandı ve WD 40 Sprey Sıkıldı - Fren Ayarı Yapıldı - Fren Hidroliği Değişti - Zincir Temizliği Yapıldı ve Zincir Yağlandı Aldığımdan Beri 200 - 300 Km Yol Yaptım, Şuan İçin Çok Memnunum :flower:

Hayırlı olsun motor dış görünüm olarak temiz.Bende 100 snappy aldım.Alırken şüphelerim vardı,kullanıcı bir arkadaşın tavsiyesi ile iki arkadaş beraber aldık.Tahminimden daha iyi çıktı.Pişman olmazsın.Biraz daha bindikten sonra niyetim.yamaha,honda 125 veya daha üstü scooter almak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar