Motorda başlangıç ccsi diye bişey yoktur. Hangi motorun üzerinde kendini rahat hissediyosan onu alır binersin nokta.
Bu yorumu beğendim
Motorda başlangıç ccsi diye bişey yoktur. Hangi motorun üzerinde kendini rahat hissediyosan onu alır binersin nokta.
"ne yapmalı demeyelim ben ne yaptım onu bir okuyalım"
Pek çok bilen (ki ÇOĞUNLUĞU BİLDİĞİNİ SANAN YADA BOŞ KONUŞANLARDIR, gerçekten bilenleri ayıklamayı bilen diğerlerini DİNLEMEYİN) kişiyle konuştum.
"Belirttiğimiz koşulların varolması şartıyla 125-250ccden büyük motorla başlayabilirsiniz"
şeklinde bir fikir belirtmemize rağmen neden ısrarla sanki
"Mutlaka çok büyük motorla başlayın"
diyormuşuz gibi cevaplar geliyor anlamakta zorluk çekiyorum.
Herkes senin gibi değil vs vs yazıp duruyorsunuz. Benim gibi olmayan 125likle başlasın o zaman, yok hayır mutlaka büyük alsınmı diyoruz?
Şu an itibari ile 7200km oldu (95 günde) ve ben mutlaka 125likle 250likle başlanır kuralına(!) uymuş olsaydım şu anda ÖTV, KREDİ FAİZLERİ ve DÖVİZ sebepleri ile ÇOOOOOK zarar etmiş olacaktım.
Ben 750cc cruiser ile başlanacak şartlara sahip idim. (en başta para, eğitim, bilinç, araştırma, öğrenme) Eksiği olan ufak motorla başlasın nokta
Küçük motor alınmaz diyormuşuz gibi bir hava estiriliyor. YAZILANA MUHALEFET ETME ZORUNLULUĞU HİSSEDİLDİĞİ İÇİN BÖYLE CEVAPLAR GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM, sayın BBRR ve benim yazdıklarımızda ne anlattığımız çok açık aslında. Ama yok öyle değil böyle demeye bayıldığımız için...
750cc ile başlayın demiyoruz, 750cc ile başlamak için GEREKENLER, KOŞULLAR BUNLARDIR diyoruz...........................
iste su anda; sahip oldugunuz yaklasik 2500 km.'lik tecrubeniz ile o ÇOĞUNLUĞU BİLDİĞİNİ SANAN insanlardansiniz. Bu sizin kendi deyiminiz, lutfen kizmayiniz.
hele bi yol alin..
sizin icin; motorunuza ve motor askiniza en ufak bi zarar gelmemesini dilerim.
Adam 2006 da shadow aldı;bu başlığı açtı.drift yapmaktan counter steering e kadar bir sürü tekniği yapıp vidyolarını -hava değil bilgi paylaşmak amacı ile- çekti.Sonra aynı motordan bir tane daha aldı,gezilere katıldı.Sonra sanırım 4 silindir motor aldı.
Adam 2006 da shadow aldı;bu başlığı açtı.drift yapmaktan counter steering e kadar bir sürü tekniği yapıp vidyolarını -hava değil bilgi paylaşmak amacı ile- çekti.Sonra aynı motordan bir tane daha aldı,gezilere katıldı.Sonra sanırım 4 silindir motor aldı.