Hoş kendinde demişsin küçük CC'li makinede daha rahattım diye ama bize laf düşmez artık.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
yilmazelektrik' Alıntı:bence yuksek alçak başla bişiden işte ben şimdiye sayısız motor değiştim yeri geldi mobilyet yeri geldi 600 ler paraya göre ama param olsaydı hayabusayla başlardım başlangıç cc si aldatmaca olursa en büyüğü olsun.
BOZ79' Alıntı:İlk motoru 600 F olan biri olarak ben de birşeyler söyleyeyim.Olmaz diye bir şey yok tabi ki ama unutulmaması gereken çok önemli bir nokta var.Kurallar,kanunlar belli bir standart alınarak konur.Örneğin otobanda hız limiti 130 ise BMW da aynı hızda gidiyor,şahin de.Ayrıca bu 2 aracın her bakımdan farklı olmasının yanında,şoförlerinin yetenekleri de pek ala farklıdır.Ben otobanda sıkıntısız 250 ile gidiyorum diye; 1-Hep gidebileceğim anlamına gelmez 2-Herkes bu hızda gidebilecek diye bir kaide yok.
Çok şükür kaza bela yaşamamışsın,umarım da hiç yaşamazsın.Ama bir arkadaşımız "sen tam kıvamına gelmişsin" diye çok ince bir uyarı geçmiş sana.Bence dikkatli ol.Sakın yanlış anlama,benim en azından tecrübem sana ukalalık etmeye yetmez,aşağı yukarı aynı km.leri yapmışız.
Ben de şu kısa SS (sport-touring falan demeyin hır çıkar :mrgreen: ) tecrübeme dayanarak söyleyebilirim ki,evet oluyor ama acemilik zor atılıyor ve Allah korusun bu acemilik anlarından her biri bir kazaya davetiye çıkarıyor.Dikkat,çalışma,yetenek,şans...Bunlar kurtardı,umarım hep de kurtarır :cat: