İlk Motorum için Yardım İstiyorum

Herkeze selamlar..
Ben 2.el GT250 R almak istiyordum yalnız birkaç aydır tereddüt içerisindeyim.. Sürekli motor değiştirmek gibi bi durumum yok. yani şimdi 250 cc ile başlayım daha sonra 600 cc ye geçerim diye bir düşünce içerisinde değilim.. büyük ihtimalle aldığım son motorum olacak o yüzden acaba hyosunga vereceğim para üzerine bikaç milyar daha ekleyip 2. el ninja 250 mi alsam ? ilk motorum olacak bu yüzden tam karar veremiyorum.. ninjanın duruşu biraz ağır basıyor yakıtları parça problemleri hakkında bir fikrim yok.. ninja kullanıcılarının azlığıda korkutuyor biraz.. acaba parça yakıt ses görünüş kullanıcı memnuniyeti açısından değerlendirerek fikirlerinizi alabilirmiyim ? Siz olsanız hangisini seçerdiniz ? aynı fiyat aralığında Racing başka önerilerinizde olabilir..

Hoşgelmişsiniz...
Biz siz değiliz, iyice araştırıp kendinizin karar vermeniz gereken bir durumdasınız. Ben ne yaptığımı anlatayım... 2006 senesinde İstanbul tarafiğinin beni delirttiği bir gün yanımdan geçen bir hyosung gt250r gözüme ilişti. O günden sonra nette araştırmaya başladım motosiklet forumlarına üye olup okudum... bolca okudum araştırdım... kafamda alma fikri oluştuktan sonra elimdeki verilerle gt250r a karar verdim. 2007 Nisan'dan beri sorunsuz biniyorum... Demek istediğim herkesin durumu kendine özel; hepimizin farklı geliri, zevkleri, vücudu var, karar verirken bakılması gereken o kadar çok belirleyici unsur var ki... Kendinizce uygun olan kararı vermenizi dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar