İlk motorum Honda CBR 250 R Mersin

Herkese merhaba. Motosiklet dunyasına Honda 2011 model cbr 250 r motorumla adım atmış bulunmaktayım. Motorumu ikinci el aldım. 2011 model 4000 km. Antakya'dan aldık ve kendim sürerek Mersin'e getirdim. Tabi bu cesaretimde BMW rider Academy den Aldigim egitimin de faydası cok oldu

hayırlı olsun güzel bir seçim. kazasız belasız sürüşler

hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin inşallah. Benim de 1-2 sene içerisinde almayı düşündüğüm makina bu umarım parayı denkleştirip alabilirim..

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Eğitimi hangi şehirde aldınız? Mersin de var mı eğitim veren yerler?

Roe

Egitimi istanbul Borusan İstinye tesislerinde bulunan BMW Rider Academy den aldım. Sitesinden takip edebilirsiniz. Fiyatı 350 tl idi

güzel motor hocam kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..hangi egitimi aldınız ? baslangıç ve güvenli sürüş egitimleri mi ?

Herkese merhaba. Motosiklet dunyasına Honda 2011 model cbr 250 r motorumla adım atmış bulunmaktayım. Motorumu ikinci el aldım. 2011 model 4000 km. Antakya'dan aldık ve kendim sürerek Mersin'e getirdim. Tabi bu cesaretimde BMW rider Academy den Aldigim egitimin de faydası cok oldu
hayırlı olsun. acaba başlangıç motoru olarak mı aldınız? benim super sport motorlara çok ilgim var ama sabırsızlığın faydasını dokunmayacağını biliyorum. o yüzden 125 lik veya 250 lik cbr ile başlamak istiyorum. aslında gönlüm ninja dan yana ama çok pahalı başlangıç için.

hayırlı olsun. acaba başlangıç motoru olarak mı aldınız? benim super sport motorlara çok ilgim var ama sabırsızlığın faydasını dokunmayacağını biliyorum. o yüzden 125 lik veya 250 lik cbr ile başlamak istiyorum. aslında gönlüm ninja dan yana ama çok pahalı başlangıç için.

Evet. Başlangıç motorum. Ama uzun süre de kullanabilirim. Duruma bağlı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar