herkese selamlar,bu siteye yeni üye oldum üye olmamın amacı bilgimi motor sever arkadaşlarla paylaşmak.KORKULU RUYA nick li kardeşim burda bir çok arkadaş zarar görmemen için sana bişeyler vermeye çalışmış ve çogu da dogru yazmış.600 cc makina heleki ki race ise başlangıç motoru olmaz olamaz,ben 15 senedir büyük motor kullanırım chopper,naked,race,touring,bir cok makınayı kullandım su an 2008 model honda cbr 1000 rr ve 2005 model rossi serisi yamaha r6 46 serisi olmak üzere iki adet race makinam var.race makinalar hic bir motora benzemez,hata yapmaya yatkın makinalardır çünkü kullanıcıyı yoran makinalardır senin aldıgın makina yeni kasaysa 117 hp civarındadır bu şu anki 600 cc racelerin arasında en düşük güçlüsü olmasına ragmen iki teker de ölümcül ve orantısız bir güçtür.2009 modeli vardı cok kullandım.nasıl reaksıyon verdıgını cok ıyı bılyorum senin o motoru satman gerekyor çünkü o sana 10 boy büyuk gelir race makınalarda ufaktan büyüge dogru gidersin,kendini geliştirdikce makına senı tatmın etmemeye baslar o zaman büyütürsün.o makinada iki gün yada 1 hafta yada 15 gun egitim alarak profosyonel olunmaz.o tarz makınalarda sadece tecrübe konuşur.yuksek süratta makinayı nasıl viraja yatıracan,düz yolda 200 km ıle gıderken trafikte tehlike içeren birşey sezdiginde paniklemeden nasıl duracan.motorun ustunde nasıl oturacan yuksek surata cıkarken nasıl pozisyon alacan virajda ön freni nasıl kullanacan.bunlar hep tecrubedir.o makinayı arka fren durdurmaz o makınayı ön fren ve motor freni durdurur.on frene panıkleyıp fazla yuklenmen ölümle sonuclanabilir.(aynısı arkadasıma oldu)viraja yanlış gireresen hem kendini hem makinayı parçalarsın,yuk sek suratta makınanın uzerınde nasıl duracagını bılmıyorsan makına gıder sen ucarsın.(bunun aynısıda baska bır arkadasımıza oldu 2004 model 600 rr yuksek suratta motorun ustunden uctu ve uzerınde komple kıyafet olmasına ragmen feci bir şekilde rahmetli oldu.kafasını otobanın refujune vurdu kask parcalandı kafası ıkıye ayrıldı orda can verdi)) buna benzer bir cok olay yasadık bu orneklerı vermemın nedenı kımseyı motordan sogutmak degıl sadece herkesın akıllı ve dogru kullanmasını ıstememdır,çunku topragın altına gıren geri gelmiyor.şimdi kardesım sen ılk etapta bir cbr 125 al senı bellı bır sure tatmın eder 13 hp lık gucu var ıkıncı el al cunku buyük makına ıstıyorsan sıfır almanın bır anlamı yok.onla donuslerı falan ogrenırsın frenlemeyı ogrenırsın.daha sonra zx250 al buda 45 hp cıvarındadır senın gıbı kullanmayı bılmıyrn arkadaslar ıcın bu bıle fazladır ama yavas yavas buyutyoruz.onla vırajları daha sert alabıleceksın ve motordan farklı reaksıyonlar alacaksın şimdi motor kullandıgının farkına varacaksın daha sonra kendınden emin olduktan sonra bu 125 ve 250 cc makınalarla tecrube kazandıktan sonra 600 cc race gecebılırsın kı dıger yazdıgım ıkı makınada race dı bu şekilde yapmazsan ölürsün hiç kaçarın yok.şansın varsa sakat kalırsın,trafıkte gıderken hıc bır zaman gaza gelme.yanına araç yanaşır gaza basar durur sakın ona uyma.kasksız motora kesınlıkle bınme yenı baslıyanların cogu buyuk motor kullanırken o motorun uzerınde herkes kendını gorsun diye kask takmaz sen onlardan olma.şehir içinde hızlı gıtme ve elinden geldi kadar buyuk makinaları şehir içinde kullanma.cunku hem hata yapmaya acıksın dur kalk cok olyor.hemde makınaya cok zarar verırsın ki zaten 600 ve uzerı race makınalar kesinlikle şehir içi kullanım için uygun degıldır zaten o amaçla yapılmamıştır.devamlı düşük dvirde kullanman makınaya zarar verir cunku bunlar hıgh performance yanı yuksek performans kullanım amaçlı yapılmıştır.şimdi arkadaşım burda bir cok kişi senin iyiligin için bazı şeyler yazmış sen kendini degil aileni sevyorsan laf dinle.race alacaksan 600 cc ıle baslama yok chopper alacak olsaydın 650 yada 750 cc o farklı bır olay hıc bır alet race motora benzemez.ben 15 senedır kullanyorum ama bazen hata yapyorum tecrubede bu hatayı kapatyor ve cevremde uzun sure kullananların hepsı cogu zaman ölümden dönyor.kı bunlar en az 10 senelık race kullanıcılar.o motorla duz ve bos yolda bamak onemlı degıl o motoru yuksek suratla gıderken carpmadan durdura bılmek ve vırajlı yolda dusmeden donebılmek onemlı boş yolda herkes basar bunu sakın unutma durduracagından emın olmazsan kesınlıkle basmıcaksın o motorla bir yere carpmakla ustunden düşmek farklı bir olaydır.şimdi biz bu kadar yazdık ne yapacak mıssın race ıstıyorsan hemen 600 cc racı satyorsun kucuk cc lerde race alyorsun daha sonra kullanmayı ogrendıkten sonra tecrubeler kazanarak makinayı büyütyorsun.tekrar yazyorum aksı taktırde oleceksın baska yolu yok benım neler gordugumu ve bıldıgımı senın gıbı kactane arkadaşa akıl verdıgımı ve dınlemeyenlerın sonunun ne oldugunu bılsen ve kı gormuş olsan zaten o makınaya binmezsın onun ıcın dınlemeyenlrden degıl dınleyıpte hayatta kalanlardan ol adam gibi motor kullanalardan ol herkese saygılar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------
radul nick li arkadaş dogru yazmış konu açılalı 1 sene olmuş ben yeni üye oldugum için fark edemedim.ama umarım korkulu rüya benden önce yazan abilerini dinlemiş olsun aksi taktirde radul dogru söylüyor.