Tabutçu tanıdığın var mı dostum?
Git birde kendine mezar yeri seç...
Son bir tavsiye sentetik pamuk çok iyi geliyormuş öyle diyor gidenler![]()
sen büyük ve yücesin. sen en yüksek yıldızsın, biz ise yerinde yedi kat dibi...
bl bakalım ömrün bitince nereye sığınacaksın???
öyle büyük görme kendini, adam crıiser ya da cross kullanıyordur, 250,000km görmüştür ortaklama 60-80 km hızda ( ki öyle bir arkadaşım var) ama bir ss sürdüremez veya arkasına alamazsın....
insanlar ölmek için değişik teknikleri, yani; kimisi cehaleti kimisi de zamanı kullanır :bounce:
daha ayzardım ama GKN ve AYE kızartmış, ben de soslayayım dedimdi :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------
:cat::cat: Cool xD bnde olumsuzleşmek istiorum yaaa :queen:olmaz, sen ölümlüsün Dünyalı :wiinkk::bounce::queen:
off yürekçe abi...:rendeer:Nese bu nada katlanıcaz ölümlü olup ölmüş olmaktansa ölümlü olup ölmemiş olmak daha iyidir nasıl bir cümledir bu yaa bnde anlamadım nese sağolasın abi hiç olmassa Dünyalı olmaya laik gordun beni :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
arkadaşlar çok tşk ederim. özelliklede ölümle yorumlayan arkadaşlar..ben zaten trafiğe çıkmıyorum yanı sıra canımın düşmanı değilim.motorun cazibesine kapılıp neden kendimi ona emanet edeyim? o benim istediğim gibi hareket etmek zorunda değil mi ? benim sizlerden istediğim tecrubenize dayanarak bana verebileceğiniz birkaç teknik bilgi ?motor hakkında pek fazla bilgim yok aldığım motor iyimidir kötümüdür bile bilmiyorum internetteki fiyatlara göre cazip geldi aldım.inşallah bi sorun çıkmaz makinede.
![]()
arkadaşlar çok tşk ederim. özelliklede ölümle yorumlayan arkadaşlar..ben zaten trafiğe çıkmıyorum yanı sıra canımın düşmanı değilim.motorun cazibesine kapılıp neden kendimi ona emanet edeyim? o benim istediğim gibi hareket etmek zorunda değil mi ? benim sizlerden istediğim tecrubenize dayanarak bana verebileceğiniz birkaç teknik bilgi ?motor hakkında pek fazla bilgim yok aldığım motor iyimidir kötümüdür bile bilmiyorum internetteki fiyatlara göre cazip geldi aldım.inşallah bi sorun çıkmaz makinede.
![]()
yaanlız burada koptum ya....
hem makineden bi haber beğendim ladım binmiyorum zatne canımı yoldamı buldum diyo...
adama sormazlarmı bilmediğin bu moku get mektebini oku..bide binmek için almadın çeyize koymak içinmi aldın makineyi...
komedi dans showdan kaçmış gibi bişi..![]()
malatyalı çıktı demek ortaya, don düştü döt göründü misali ufak ufak sıyrılmalı konunun içinden..
aslında konunun başllığının, açanın, malatyanın malatyalıların, gsxr ın ilk motorun hibişeyin önemi yok..
aslında ders vermesi gerekirken ders alan gene bizler olduk, teşekkürler yorumlarını eğitimsel yaklaşımlaırnı bizden eksik etmeyen arkadaşlarıma
emek verildi bikaçşey yazıldı bağzı insanlar tarafınan, yıllarca emek verdikleri bişeyler en azından ölmemeyi başarıabildikleri ss makinalar üzerine..
ama saçma yalnış garip yorumlarla gölgelendi gitti..
kıymet bilmiyoruz..
demiyoruzki ölüm makinası diye uzaktan bakıp korktuğumuz makinalarla dans edebilen onları dinleyen anlayan anlatan konuşan konuşturan onunla bi oyuncak gibi oynayabilen bikaç kişi var, üşenmemişler karalamışlar iki satır..
e yönetimde bunsa saygısına binayen silmemiş kaldırmamış
okuyup iki soruüstüne soracağımıza kendi kendimize bişeyler katacağımıza, güç modlarında ölürsün ölmessin muhasebesine, 600 lük ün bisiklet olmasına takmış durumdayız
kardeşim genetikçimisin ölümü araştırırsın, magnetti marelli mühendisimisin modlardasın, eldorado bianchi misin 600 e parmak atmaktasın
işte birazda bunun için yazmıyodum aylardır.. yazmicamda..
geyik dimi, topic altında yapılan bu geyik, o zaman bizde ordan devam ederiz...
ne diyoduk, malatyalı varmı![]()
evet katılıyorum son günlerde özelliklikle :cat:
pek keyif vermemeye başladı bile nerde o eski zamanlar bol bol bilgi konuları
motorun cazibesine kapılıp neden kendimi ona emanet edeyim? o benim istediğim gibi hareket etmek zorunda değil mi ? benim sizlerden istediğim tecrubenize dayanarak bana verebileceğiniz birkaç teknik bilgi