İlk motorum :D

İlk motorum aldığımda beğenmedim kolları sıvadım arkadaşlar değişiklikler yapmayı düşünüyorum ama ruhsata falan bişey işlemek gerekiyomu renklerinde hiçbir değişiklik yapmcm sadece biraz yapıştırma falan resimlerinide en br iki gün içinde yayınlarım kestane kebab acele cevaz:)

Son düzenleme:
arkadaşım bi yanlışlık mı var??
sadece ''İlk motorum aldığımda beğenmedim kolları sıvadım'' yazıyoda.

ilk motoru neymiş ?_? .. neden beğenmemiş de kolları sıvamıs bana gereksiz bi başlık gibi geldi bence bi yannıslık var.:)

İlk motorum aldığımda beğenmedim kolları sıvadım arkadaşlar değişiklikler yapmayı düşünüyorum ama ruhsata falan bişey işlemek gerekiyomu renklerinde hiçbir değişiklik yapmcm sadece biraz yapıştırma falan resimlerinide en br iki gün içinde yayınlarım kestane kebab acele cevaz:)

renginde değişikik yapıcaksan ruhsata işletmen gerekir

yapıştırmalar büyükse ve motorla zıt renkteyse polisler gıcıklık yapabilir.. ama pek fazla göze batmıyorsa bişey olacağını sanmıyorum .

neye göre yorum yurutecez anlamadınm kı..ortada motor yok renk yok kimse yokkk eskisi neki yenisi ne olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kesin banttan çalıyor ya....gürcantv..:mrgreen:

Arkadaşlar bi durun yaw çapraz ateşe tutulum walla :silent:daha yeni aldım dedim resimlerini ekliycem daha ama kendime göre güzel hale getirince motor skygo 100 lük orjinal renkleri var yani sadece siyah :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Madem Konu'yu açtın,,Çek orjinal halini...Bi paylasım olsun...Sonrada Modifiyeli halini koyarsın.Hem bızde detaylarını gormus oluruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar