- Motosikleti
- Bajaj Pulsar F250
- Konu Yazar
Alma sebeplerimden biri bu 2017 civarı motora başlayacaktım CBF150 ye karar vermiştim ama o dönem hem aile baskısı hem de Barkın abinin vefatı özellikle Barkın abinin olayı etkilemişti beni vazgeçmiştim. Sonra işte yine içimde bir şeyler dürtünce artık dayanamadım CBF150'nin modern haline benzettiğim motoru aldım.CBF150'ye benzettiğimden mi bilmiyorum, F250 hep N250'den daha güzel geldi bana.
Hayırlı uğurlu olsun hocamTekerinize taş değmesin.
Eyvallah kaymamak için olabildiğince az manevra yaptımhayırlı olsun motosikletin
ilk günden macerayı yaşatmış
Uzun yol tur için kullananlar var motoru rüzgar vs çok rahatsız etmedi beni yağmur olduğu için 80-100 rahat geldimHayırlı olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Bu F250lerde Hero Karizma gibi sağ ve sol grenajları sonradan takılabilse tadından yenmez, minik spor touring havası olur.
Hayır oturuş pozisyonu dikHayırlı olsun benimde geçmeyi düşündüğüm bir motor.
Oturuşu racing gibi hissettiriyor mu?
Eksikliğini hissetmedim araştırdığımda diğer kullanıcı yorumları da bu şekildeydihayırlı olsun güzel motor
keşke 6 fites yapsalarmış bende alırdım
Yağı zamanında değişin ve kaliteli yağ kullanın gerisi fasa fiso.sadece yağ sogutmalı motor kullanmadıgımdan bu motorda o kısım beni tedirgin ediyor. güle güle kullanın =)
Dikkat etmedim sürüşe çıktığımda ederim sizin için ama devir göstergesiyle işiniz yok redline a gelince turuncu bir ışık yanıyor hız göstergesinin sağ üstünde oradan anlıyorsunuz vites atmanız gerektiğini zaten ona gelmeden önce sesten de anlaşılıyor bariz bir şekilde.Devir göstergesi sizde de geç geliyormu bir kaç yerde görmüştüm ondan n250 alasım gelmedi bunda da var sanırım