herkese selamlar,kardeşim yaşın kaç bilmiyorum kardeşim dedim kusura bakma,şunu söyleyim kaza vidounu izlediğimde ilk söylediğim şey tereddütlü motosiklet kullandığın idi,bence biraz tereddüt var,temkinli ama tereddütsüz sürmelisin bence,gerisini milletin söylediklerini boşver,boş bi yer bul orda sürekli çalış,ne bileyim pazar yeri falan,aynen gymkhana gibi,motora alış,gaz tepkimesine alış,bol antreman gerisi hikaye,ahanda pulsar aldım güzel makine falan ama 25 beygir şimdiden yetmiyor bana,bu arada artçısız kullanamadım hiç,artçılarımdan biri eşim ki bisiklete binmemiş daha,dizler yerde viraj alıyorum şu an,sen milleti boşver şöyleydi böyleydi,çok iyi sürücü olup 600 lük kullananlar büyük çoğunluğu hayatlarını hiç mi riske atmıyo sanki,hepte şunu duyoyorum eğitim al;he alayımda nasıl,kütahya gibi bi yerde ehliyet aldığım kursun hocası bile düzgün kullanamıyodu,haftanın hergünü işe giden hiç tatili olmayan ben nerden nasıl eğitim alayım?onu da geç klasiktir işte 150 likle 15000 km yap sonra biraz büyüt 300 cc 500cc ile 15000km daha yap sonra 600 lüğe geç,ulan yaşım 31,13 yıldır ehliyetim var 15 yıldır araç kullanırım 8yıldır kendi aracım var hem araba hem motor hepsini topla Kütahya gibi küçük bi şehirde yaptığım yol 40000km kırk bin,eee şimdi ben 600 lüğe geçmek için toplam 30 bin kilometre yapacam ya nasıl olcak,600 lük motora 40 yaşımda mı bineyim yani? son olarak kendi bildiğini yap bulaabilirsen bol video izle eğitim videoları var,sonra git boş bi yerde bunları pratiğe dök,ama ne olursa olsun video falan yükleme,şu siteye kenan Sofuoğlu başka bi isimle video yükleyip ilk motorum desin en az 10 kişi sürüşünde kusur bulur etmedikleri laf kalmaz,