Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Konu Yazar
Ben de zamaninda ninja 300 ile baslayabilir miyim tarzinda bir konu acmistim. Orada nedense insanlar daha sevecen yaklasmislardi. Madem 600 cc surmek istiyorsunuz guzelce egitim alin pratik yapin diyeceklerine herkes iyi aferin öleceksin, off senden iyisi yok deyip dalga gececeklerine yardimci olsalar keske. Onlar da kendilerini mukemmel sanmiyordular umarim. Keşke bu işin tek ilaci kucuk cc ile başlamak olsaydi.
Sizi inanin cok iyi anliyorum. Sadece daha defansif surun pratik yapin ve egitimler alin diye tavsiye verebilirim cunku ben profesyonel degilim bu konuda. Umarim mukemmel bir Motorcu olursunuz.
İnanın bu ve bunun gibi yorumları özlüyoruz bu forumda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
bir araba şoförü gözü ile yorum yapmama müsaade eder isen:
4:32 idi sanırım videodaki süre sol şeritten en sağa geçip yoldan ayrılıyorsunuz
birde sol şeritte uzun süre gidiyorsunuz.
şimdi bu iki şeye neden takıldım, iki durumda da aynı problemi yaşayabilirdiniz:
trafik o an için müsait olabilir lakin genelde her iki durumda da son gaz gelen bir audi, bazı bmw modelleri ve nedense sürat yapmak için tasarlanmadığı halde doblo ve benzeri kasalı araçlar hangi şeritte olduklarını umursamadan pervasızca ilerliyorlar. benim size nacizane tavsiyem (eminim diğer mesajalrdaki güvenli şürüş eğitimi konusunu dikkate alacaksınızdır) sol şeridi bu kadar rahat sürekli kapamayın. malum bahse konu araçlar tapa gaz gelip tampon hizasında taciz ederek yol açma mantığı ile sakız gibi yapışıyorlar. anlık bir dikkatsizlikleri size pahalıya patlayabilir.
motor sürücüsü olarak ne yazık ki yorum yapma şansım yok. motosiklet hastalığına yeni tutulduğum (yaklaşık 5-6 aydır) için 2015 fuarını bekliyorum ki her halükarda bu beni acemi sürücü yapar o yüzden ahkam kesme şansına sahip değilim
dikkatli kullanmanız dileği ile
Teşekkür ederim. Dediğiniz doğru arkayı hep kontrol ederim. Hatta kolaylık olsun diye arkayı gösteren kamera ve ön cama dikiz aynası vazifesi görecek 3,5" mini lcd monitor taktım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Tecrübenin tozunu yutmadan istediğin kadar yüksek cc'ye bin nafile.. Kullandığın aracın %15 ini kullanmak demek sürmek demek değildir. Diyorsun ki vites değiştirme falan ilk motorum vs . Aklındaki bir çok soru işaretini çözmek ıcın 250cc gibi bir nimeti değerlendirseydın 600'de çok daha zevk alırdın. Çünkü 600'cc de deneyeceğin şeylerin sonucu 250cc deki gibi kurtarıcı olmaz kendini şişli etfal morgunda bulursunki bunu bu kadar düşünen biri değilsin anldığım kadarıyla gerek yok o yüzden bahsetmeye. Hep demişimdir. Tecruben ne olursa olsun ruhsatta kendi adın yazdımmı kişi ölümünü imzalamış oluyor. Hemen cıkıp gazlıyım . Daha vites attırmayı düşürmeyi sollamayı kontrayı bilmedıgın cok açık demişsin ki nası daha iyi gazlarım . Dahi iyi gazlamayı düşünceğine. Daha iyi durmayı araştır dostum sana bi nasiyat :king:
Bu arada motoru daha iyi sürmeyi açık bi yolda gaz kolunu çevirmekle değil. Sonsuz 8 .. Dar alan slalom. Panik fren. Kontra . Arka frenle debriaj kombinasyonlarını boş araizde kokolarla çalışarak geliştirirsin
Bu dediklerinizin eğitimini zaten aldım ki yakında bir eğitim daha olacak. Kontra ile ilgili söylediklerinize şaşırdım açıkcası. Ayrıca belli hızın üzerinde yaklaşık 25km ve üzeri kontrasız motoru yönlendirmenin bir yolu yok benim bildiğim. 60-70km hızda bile motor ancak kontra ile döner. Hatam varsa düzeltin lütfen.