ilk motorsikletim olacak

motorsiklet ehliyetimi alıp ilk motorsikletime sahip olmak istiyorum.
yeni başlayacağım için de 125lik bişey olsun istiyorum. tabi sizin de tavsiyelerinize ihtiyacım var. 125likle başlamak mantıklı bişey mi? ayrıca piyasada bir sürü 125lik motor var. hondanın cbr125r modeli hoşuma gitti baya. ama buna tam manasıyla super sport bi motosiklet diyebilir miyiz? onun fiyatı 5.5milyar ama piyasada 2 milyara da 125lik motor var. hangi markalar tercih sebebi olmalı? neden? bi de 125liklerden güzel motor sesi alabilmek mümkün mü? 125likler arasında sizce en güzel sese sahip olan motor hangisi? siz benim yerinde olsanız hangi motosikleti neden tercih ederdiniz? cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

çin malı almazdım ben aldım ama ugraştımda,senin yerinde olsam 125 lik diyorsan cbr 125 alırımdım,150 lik istiyorsan cbf 150 alırdım,ama şimdiki aklımla çin malı almazdım(çin malı kullanan arkadaşlar sakın yanlış anlamasın bende geçtim o yollardan)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
senin yerinde sayılırım.bende ehliyet var ama şimdilik askerlik engelim bulunuyo. gelince bende 125 cc den başlamayı düşünüyorum
almayı planladığım motor ise kymco ck 125 pulsar
EC45c19ec492842.jpg

New%20001.jpg

çünki öncelikle çin malı değil.sıfırı 2.25 ytl civarı.parça sorunu bulunmadığını okuyorum kullananlardan.kalite olarakta bence fiyatına göre makul ve mantıklı bi motor bence.
http://www.kymco.com.tr/html/pulsar125.html
buradan teknik özellikler,fiyat,parça fiyat listesi ve hatta tamir katoloğuna ulaşabilirsin

çin malı almazdım ben aldım ama ugraştımda,senin yerinde olsam 125 lik diyorsan cbr 125 alırımdım,150 lik istiyorsan cbf 150 alırdım,ama şimdiki aklımla çin malı almazdım(çin malı kullanan arkadaşlar sakın yanlış anlamasın bende geçtim o yollardan)

Bende aynen katılıyorum...

Ama herkes bizim kadar şanssız olmayabilir...

Bazen iyisine de denk düşebilirsiniz...

Genel olarak servis ve parçada sıkıntı olacaktır...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Vlad1462, ben de 125-150cc bir makine ile baslamayi dusunen birisi olarak haliyle Yamaha YBR125, Honda CBF150 derken bu Kymco'da nereden cikti? Dur ben sunu bir arastirayim! :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
Vlad1462, ben de 125-150cc bir makine ile baslamayi dusunen birisi olarak haliyle Yamaha YBR125, Honda CBF150 derken bu Kymco'da nereden cikti? Dur ben sunu bir arastirayim! :)

ybr'yi bende istiyodum.olmadı titan falan alırım diyodum.sonra aklıma kymco geldi.bildiğim bi modeldi ama düşünmüyodum pulsarı .sonra fiyatına bakınca ikinci el ybr den daha ucuz olduğunu öğrendim.kullananlardanda pek olumsuz bi yorum duymadığım için almayı düşünüyorum.bu fiyata bence en iyisi budur.sonuçta çin malı olmayan sıfır km bi motor alabiliyorum.(ah bide siyahı olsaydı tadından yenmezdi ama gümüş rengide fena değil.)kymco diğer modelleriylede kendini ispatlamış bi marka ayrıca.

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Acikcasi benim kafamda kalite ilgili soru isareti takildi. Ayrica siyah rengi olmamasi kotu evet siyah benim de tercihimdir. CK 125 Pulsar ile ilgili teknik detaylari bilmek isterim. Suan internette arama yapiyorum, model ile ilgili yorumlari okumak iyi olacaktir. Hizi, benzin tuketimi, yedek parca ve servis olanaklari vs. vs. motor alirken dikkate alinacak bir cok nokta var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar