ilk motor

kardesım ne todayı yaw bısıkletler bıle gecer senı al bı mondıal 100 ukh 100 kmde 2 lıtre yakıyor hemde today danbınkat daha atık todaya vardıgın paraya yazık

Dediklerin çok yanlış milletin motoruna laf atmamalısın yoksa dışlanırsın...

Ybr125 ile başla....
Daha uygun.....
Veya mondial 100 ukh..
celıl ybr

Doğrusun:cat:

100 ukh anladımda ybr 125 nerden çıktı utanmasanız 1000rr al diyeceksiniz... eleman scooter ıstıyorum yazmıs buyuk ıhıtmal ybr alacak parasıda yoktur tecrubeside....

Bence sen motor filan alma önce ehliyetini al yoksa polisler sana hergün ceza keseler yazık değilmi 700 liradan fazla ödüyorsun..

Son düzenleme:
Dediklerin çok yanlış milletin motoruna laf atmamalısın yoksa dışlanırsın...

100 ukh anladımda ybr 125 nerden çıktı utanmasanız 1000rr al diyeceksiniz... eleman scooter ıstıyorum yazmıs buyuk ıhıtmal ybr alacak parasıda yoktur tecrubeside....

Bence sen motor filan alma önce ehliyetini al yoksa polisler sana hergün ceza keseler yazık değilmi 700 liradan fazla ödüyorsun..

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Kesinlikle ehliyet alman lağzım ben aldım rahatladım ben ilk motora binmeyi today le başladım ve emin ol çok eğlenceli ve güzel bir motor ayrıca honda kesinlikle çok güzel bir motor başlamak için fakat bi 700 km sonra sana yetmiycek artık zaten today 60 basıyor en fazla benzini kokluyo ben çok sevmiştim hele sadece şehir içi kullanıcam diyosan tam senlik hafif heryere girer ve emin ol 3 bg için güçlü bir motor hemde çok çalınma olayı olmaz cbr 125 tavsiy etmişler aslında güzel olabiri fakat vitesli ilk zamanlarda zor gelecek sana 100 km sonra alışıcan fakat hem parçası hemde kendisi pahalı bir motor allah korusun kaza düşme(ilk motorda olur gibime geliyor)olursa masraf yorabilir seni.Ama satarken çok çok değer kaybetmez 2.ci elde gerçekten çok değerli walla 3 binde 4 binde motor 4 100 - 4 500 e gidiyor şahit oldum iyi düşün bu konuyu satıcı değil kullananlar a sor tavsiyem umarım yardımcı olmuşumdur

yorumlar içim teskkürler.ben bu ehliyet konusunda bi arkadsımla konustum kask taktıktan sonra polisler fazla müdehale etmiyor demisti.acaba gercekten böylemi?:)

bence todaylar cok güzel ikinci motor olarak düşünürm bende ilerde yazlıga koyarım gibisinden hem fiyat uygun hem honda koy biyere dursun ama devamlı kullancaksam bende zamanında kullandıgım jınlun 250 düşünürm..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar