ilk motor

Ben birkac ay sonra bi scooter alacagım ben honda today 50 düsünüyorum sizce ilk motor olark iyimi yoksa daha yüksek cclerde bi motor alsamda oluru mu? yorumlarınız bekliyorum teskkürler..:)

bence ilk motor olacaksa eğer bi çinliyle başla 150 cc lik 6 ay kullan sat sonra japona geç

100 cc bi japon bi scooterle başlayabilirisn daha (ornek honda beat) satarkende zorlanmazsin

bence honda today son seçimin olmalı

çünkü bi yerden sonra kabak tadı vermeye başlıcak

sorunda orda zaten o yer çok yakın

bilmem anlatabildim mi

Bana sorarsan 2. el japon motorlarına bak. çin motorlarına asla girme.

50cc kesmez, ilk motorun olsa bile, 1-2 ay kullanır bıkarsın. ayrıca verdiğin paraya yazık. 100cc veya 125cc herhangi bir motor ola bilir. 2.el alman daha mantıklı. Eğer motoru aldıktan sonra Galerici gibi ikide bir motor değiştirecek durumun yoksa Japon 125cc yeterli

benım tavsıyem honda cbr 125 olacak seni tatmin eder 125cc ıkıncı elını 3500 cıvarına bulabilirsin cok az bir zararlada satarsın tekrar

Yorumlarınıza bakılırsa kimse todayı tavsiye emiyor ama bana today simdik yeter gibi geliyor.ayrıca ben 17 yasındayım ve ehliyetimde yok:)

Yorumlarınıza bakılırsa kimse todayı tavsiye emiyor ama bana today simdik yeter gibi geliyor.ayrıca ben 17 yasındayım ve ehliyetimde yok:)

Honda today yeteceğini sanmıyorum şuan sana çok cazip gelebilir ama en fazla 1 ay içerisinde görüşün değişecek ve daha büyük birşeyler isteyeceksin..
Hele ki ileride vitesli birşeyler kullanmak istiyorsan şimdiden ybr125 gibi başlangıç motosikletlerini düşünmeye başlamanı öneririm..
Eğer vitessiz istiyorsan 150 cc bir çinli işini görür..

Ben simdi alamam 2 ay sonra işe baslıyorum ozmn alacagım.

Benim motoru satayım sana today'den bin kat iyidir. :cat:
Hem çabuk bıkmazsın hemde today'den daha çok zevk alırsın. O motordan daha çok dikkat çekicidir, tipide güzel. Eğer düşünürsen özelden bütün bilgilerini veririm sana...

kardesım ne todayı yaw bısıkletler bıle gecer senı al bı mondıal 100 ukh 100 kmde 2 lıtre yakıyor hemde today danbınkat daha atık todaya vardıgın paraya yazık

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ybr125 ile başla....
Daha uygun.....
Veya mondial 100 ukh..
celıl ybr
kardesım ne todayı yaw bısıkletler bıle gecer senı al bı mondıal 100 ukh 100 kmde 2 lıtre yakıyor hemde today danbınkat daha atık todaya vardıgın paraya yazık
Doğrusun:cat:

bisikletler geçer haha:) verdiğim paraya yazıkmı vayvayavyav:):) sen 3 bin km de mondialine ne bakımlarını yapdırdın yazsana abi onları biş:) ondan sonra konuşalım:):) ben todayi bi yağını değiştirdim o kadar ve ayrıca mondial hondanın iti olamaz bile bugün hondayla isdediğin yere gidebilirsin gözün keser ama mpndiallae imkansız düşünürsünüz acaba yolda kalıcammı diye;)

bence motosikletli yakın bi arkadaşından yardım iste.onun motosikletini kullanıp kendini test et

bisikletler geçer haha:) verdiğim paraya yazıkmı vayvayavyav:):) sen 3 bin km de mondialine ne bakımlarını yapdırdın yazsana abi onları biş:) ondan sonra konuşalım:):) ben todayi bi yağını değiştirdim o kadar ve ayrıca mondial hondanın iti olamaz bile bugün hondayla isdediğin yere gidebilirsin gözün keser ama mpndiallae imkansız düşünürsünüz acaba yolda kalıcammı diye;)

Kardeş bende 100cc kanuni tigrina kullanıcısıyım.Motorum 2007 model 8000 km. civarında.Bakımlarını zamanında yaptırırsan,bilinçli bir kullanıcıysan tık demiyo.Bende hala yağ değişim zamanı ve bakım zamanı uğruyorum servise.Şükür daha tık demedi motorum.Çin malı deyip geçme.Benim tanıdığım mondial kullanan arkadaşlarımda var. Onlarda memnun.Olayın püf noktası -bilinçli kullanmak-bunun içini sen doldur.Ben başlangıç için motorumu rahatlıkla tavsiye edebilirim.:)

ben 3 sene once yamaha neos la basladım simdi xt 125 almayı dusunuorum vitesli olması acısından 5 seneye kadar 600 ve uste gecmeyı planlıorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar