İLK MOTOR

Herkese merhaba uzun zamandır motor almayı düşünüyorum fakat ne alacagımda kararsız kaldım ilk motorum olacak ve üzerinde motor sürmeyi öğrenebileceğim bi motor arıyorum çok fazla büüyük veya güçlü olmayan bişey arıyorum ben honda msx 125 çok ilgimi çekti ve hyosung rt125d hoş duruyor ve ben sizden bunların klasmanında veya daha ufak tarzda motor kullanmayı ögrenebileçeğim ve uzun süre kullanabileceğim bi motor arıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz?:)

Lifan Pony100 var ona da bir bak istersen o tiplerde arıyorsan hem fiyatı daha uygun :) bu arada o iki motorda baya baya güçlü gazı cart diye açarsan kafana geçirirsin yada çöp tenekesine toslarsın :) sen gücü kontrol etmeyi öğrenmeye bak bence :D

teşekkür ederim o modelde güzelmiş onuda düşüneyim ki fiyatıda uygun hem başka modellerde olursa bi karar verebilirim sanırım

Ü

Üye silindi 112161

Lifan Pony100 çok şık ve sağlan bir motordur. Resimde durduğundan daha gösterişli aslında. Mutlaka satış noktalarında incelemenizi öneririm.

Grom'a kesinlikle bakmayın, 125cc gibi değilmiş bilirkişilerin söylediklerine göre...

bide bütçeni yazarsan cok sevınırız... ayrıca uzun sure sorunsuz vs vs kullanmak ıstıyorsan kaliteli bır marka al derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar