ilk motor

Arkadaşlar merhaba. :) Ben İlk Motorumu Almayı Düşünüyorum. Ve bunun İçin Çok kararsızım. scooter istemiyorum. Öte Yandan 125 mh drifti Çok Beğendim. Ama Hiç Bi Bilgim Yok .
bu motorun yakıt tüketimi, uzun yol performansını ve kalitesini Merak ediyorum. lütfen yardımcı olun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2850 tl plakasız hali sigortası plakası cart curt 2200 civarı olur drift alıcağına 200-300 daha fazla ver 150 mcx roadracer al yada aynı fiyata lifan emisol modelini alabilirsin driftten daha performanslı daha hızlı ve güçlü motordur bu ikisi driftte iyi ama bu ikisi daha hızlı ve güçlü genede sen bilirsin

nickinizin altında motosiklet modelinize zaten yazmışsınız, yani kararınızı vermişsiniz neden bir daha soruyorsunuz ki..
marka ve modeller forumunun altında mondial 125 mh drift kullanıcıları sayfası var orada payşalan yazılanları okuyabilirsiniz. Oraya yazan arkadaşların da yazıları boşuna yazılmamış olur....

şu anda motorum yok ve motosiklet modeliniz bölümünü öylesine yazdım.

Forumda biri Lifan emisolu alıp detaylı bir inceleme yapsa forumda alan çoğalır ama şuan 1 kişide var sadece sanırım

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/120667-cilgin-projem-110cc-cub-ile-dogu-karadeniz-turu-2.html#post3130401
eski wave şimdiki wing go
adam yapmış vallla babalar gibide uzun yolda
motordan pek anlamam ama ismini duyurul markalardan da şaşmam düz mantık
wing goyu ben öğrenmek amaçlı aldım bundan sonra alacağım motor yine honda/yamaha dır

Uzun Yol için En iyi Cup Tavsiyeniz nedir ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cupda uzun yol arıyorsan çekiş ve beygir olarak en iyisini ararsan lifan öneririm. 170km yola aynı gün gidiş dönüş toplam 340 kmlik geziye gittim üstelik artçı varken ve arka bagaj full dolu ve bagajın üstündede sırt çantası bağlı oda full dolu yaklaşık 70erden 2kişi desek 140kilo çanta ve bagaj toplam 15-20kilo arası desek yani bi 160kilo belki dahada fazla yükle 340 km gitti bigünde ve tık demedi ama motoruma çok iyi bakarım. Bakımlı bi motor olduktan sonra 125lik scooterlar bile geziye gittiğini bilirim motoruna bakarsan oda sana bakar motorun cc'si önemli değil önemli olan üstündekinin ruhudur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar