ilk motor tavsiye

herkese merhabalar,
motor tecrübem yok, ama çok seviyorum ve yakında bu işe girişiyorum. amacım 1-2 sene içinde transalp / f650 ve nihayet varadero.
bu motorlara beni alıştıracak 250 cc enduro, off-road önerileriniz nelerdir? veya ilk adımda f650 gs çok mu abartı olur??
çok teşekkürler..

abartı olmaz ölüm olur. ama endurodan pek anlamıyorum.tras alp naked bi makina diilmi ya.öyle gibi o zaman honda cbf 250 yi al derim.eğer öyleyse.

BENCE DİREK VARADERO AL BENDE HASTAYIM ONLARA:queen: :queen:

abartı olmaz ölüm olur. ama endurodan pek anlamıyorum.tras alp naked bi makina diilmi ya.öyle gibi o zaman honda cbf 250 yi al derim.eğer öyleyse.

Transalp enduro bir makinedir. F650 biraz tecrübeden sonra alınabilir bence.
Eğer başlangıç için istiyorsan ve enduro istiyorsan. 2.el bir honda xl200 alabilirsin. Sıfırı üretilmiyor malesef. cbf250 olabilir fakat enduroyla ilgisi yok naked bir motordur kendileri. Yamaha xt125 i de inceleyebilirsin.

Bence xl200 al hem değiştirdiğinde zarar etmezsin. Umarım tecrübeni kazanıp varedoraya kadar yükseltirsin motoru.

Transalp enduro bir makinedir. F650 biraz tecrübeden sonra alınabilir bence.
Eğer başlangıç için istiyorsan ve enduro istiyorsan. 2.el bir honda xl200 alabilirsin. Sıfırı üretilmiyor malesef. cbf250 olabilir fakat enduroyla ilgisi yok naked bir motordur kendileri. Yamaha xt125 i de inceleyebilirsin.

Bence xl200 al hem değiştirdiğinde zarar etmezsin. Umarım tecrübeni kazanıp varedoraya kadar yükseltirsin motoru.

::plus1:: Katılıyorum ::plus1::

Bence Direk Suzuki GSX-R 1300 HAYABUSA AL DERİM :p:p:p:p:p:p

şaka şaka ilk ya cbf 150 yada cbf 250 ile başla derim.... :cat:

enduroların yavaş gideceğini düşünme yola yapıştıkları için sslerden daha çabuk hızlanıyolar...
benim enduro bildiğim yok bilen olursa yazacaktır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar