İlk Motor İlk Kaza...

geçmiş olsun...

ellerin iyidir inş. ben en çok onlardan korkuyorum,
eldivensiz binmiyorum çünkü binerken elime bakıp fatih terim'i hatırlıyorum. kopan bir parmakla bodrumdan istanbula gelip o kadar uğraşmıştı...

çok çok yakına gidiyorsam da kask takmasam da eldiven giyiyorum...

patlak bir diz kapağına tercih ettiğim için dizliklerimi de takıyorum ama o konuyu ihmal ediyorum bazen. yalnız dizliğim yoksa arabaların aralarına giremiyorum...

bir kere bellik tak o böbreklerine gelmeyen rüzgar ve rahatlığı görünce bir daha çıkartmayacaksın. ön tarafı geniş olsun scorpio bendeki ikisi...

özellikle yeni başladığın için bellik, dizlik, eldiven olayını hiç ihmal etme o zaman aileden de bu çocuk bu işi hakkıyla yapıyor algısı oluşuyor, hem onlar sana hem sen kendine biraz daha güveniyorsun..

5 yılda ancak 50 bin kilometre yapabildim.. 4-5 kere düşüp dizliklerimi çizdirdim,eldivenlerimde epey yıprandı, ama çok şükür kafayı yere deydirmedim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.Düşmeden düşeceğini anlaman da ilginç olmuş yani...

yahu o motorlara disk koyarsanız öle olur !
o yüzden motorumu BEAT ımı seviyorum ya
geçmiş olsun
yakında 50 lik motoalrada disk koyarlar

Son düzenleme:
Çok Çok geçmiş olsun biraz dikkat et babacan 1 haftalık'ken topraklı yolda bnde düştüm tamamen NAZAR'a geldi motor..!

Çok geçmiş olsun.Çakıllı arazi çok kötü.Bende bir kere bayır inerken kenarındaki inşaata gelen kamyonların oluşturduğu kum yığınında buldum kendimi.Çok yavaşladığım halde motorun önü kaymaya başladı bir taşa takılıp.Eğer düşsem motor o dik bayırda sürüklenicek hiç şansı yok.Neyseki ön freni bıraktım motor düzeldi.İnşallah bir daha yaşamazsın.

geçmiş olsun Allah beterinden korusun
ilk ve son kazanız olur inşallah

Geçmiş olsun,en kötü kazan böyle olsun.Kask dizlik vb. şeyleri ihmal etme.Allah seni ve bütün motorcuları korusun.

Son düzenleme:
Moderatör
Düşüp yaralanınca o yaralar gerçekten çok acı verir. Özellikle sürtünmeden oluşan yaralar. Geçmiş olsun, dizlik ve eldivenin olsaydı hiç yara almadan atlatabilirdin.

Geçmiş olsun frenleme yaparken arka ve ön freni sert olmayacak şekilde aynı anda yapmalısın.
Bu taktirde motorunun kaymadığını göreceksin.:cat:

çok teşekkürler arkadaşlar yaralarım geçti sayılır ucuz atlattık :)

arkadaşım çok geçmiş olsun bende ilk kazamı 85 kmde yaptım allahtan fazla bişey yoktu ani frene basmak zorunda kaldım on teker yalpaladı hakimiyeti kaybettim baktım arabaya çarpıcam motoru yatırdım, kendimi attım kenara eğer uzerime dusseydi kesin bi tarafımı kırar bende hyosung gv250 var ağır makine 170 kg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar