ilk motor ilk heyacan...

merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım:) şimdi bir kaç sorum olucak benimde.Öğrenciyim zonguldakta okuyorum kışın zonguldak gibi engebeli dik yokuşlu biyerde fakat havası ılıman, yazın ise uzun yola gidicek kocaeli ayvalık gibi scooter düşünüyorum.Bütcem ise malesef 3bin TL :( Eğer bu fiyata çin malından başka bişey olmuyorsa hangi çin malını önerirsiniz bugun bir motosiklet tamircisine gittim kuba motorları iyi dedi.Hiç bir bilgim yok ilk scooterım olucak şimdide herkese teşekkür ediyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
scooter alma, ilerde büyük motorlara geçmek isteyeceksin, ve bu yüzden vitesli ile honda 150 cc ile başlayabilirsin yada ybr 125 ile

cok klasik olacak ama bence ilk defa motosiklet sürecek birisi icin sifir motora gerek yok. hele hele cin mali hemen dagilir altinda. ikinci elde scooter da mantikli degil. en ama en iyisi ikinci el ybr125 almani tavsiye ederim. 2500 e ikinci el temiz ybr125 al 500 liraya da koruma alabilirsin. gerci 500 lira yeterli olmaz ama baska da alternatifin yok gibi. vites olayini kafana takma cabuk kaparsin. kimse annesinden vites kullanmayi bilerek dogmuyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkeste vitesli önyargısı var... al ybr en fazla 5 günde öğrenemezsen benım r6 yı otomatik şanzuman yapıp sana vereyim... ybrnın parçasını bakkalda bulursun, çok sağlam ve az yakar... bu önerileri gözden geçir derim...

tabii ki karar senin ama dedikleri gibi o kadar da büyütelecek bir şey değil vites mevzusu, 5 gün bile sürmez. illa ki scotter istiyorum diyorsan başka tabii...

2-3 aylık motorcuyum. vitesli kullanmak istedim ve senin gibi büyütüyordum gözümde vites olayını. honda'nın eğitimine katıldım ayrı konu ama emin ol çözülmeyecek mesele değil.

herkeste vitesli önyargısı var... al ybr en fazla 5 günde öğrenemezsen benım r6 yı otomatik şanzuman yapıp sana vereyim... ybrnın parçasını bakkalda bulursun, çok sağlam ve az yakar... bu önerileri gözden geçir derim...

abi bir tane de bana yapsan otomatik r6'dan. :cherry:

Bence M. Şanverenin gösterdiği ilan gayet güsel tamda senin için bir motor.Madem ablada kullanacak şimdilik scooter la yola devam( benim gibi ).Allah kasasıs belasıs nasip etsin.

madem sağlam bişey istiyorsun. YBR al derim. 5 6 güne çok rahat alışırsın. Bende vitesli bilmiyordum gittim breton aldım ilk 3 4 gün biraz zorlandım sonra alıştım. çok kısa sürede çözersin. ybr nin parçası boldur. zırt pırt arıza çıkarmaz. Scooter olarakta Yamaha BWS yada Kymco Agility 125 işini görebilir.

pek bilgim yok ama bence bi 100 lük cup al hem fiyatları o kadar çok pahalı değil hemde vergi vermessin

bende motosiklet almayı düşünüyorum cbf 150 düşünüyorum. vites olayı çözülür bence fazla kafaya takmamak lazım

Son düzenleme:
En başında bence sana su soğutmalı bir motor lazım. Ve minimum 250cc. Bende piaggio hexagon var 250'lik. İki hafta önce İstanbul'dan Foça'ya kadar gittim (1250 km) konaklayarak bana mısın demedi. En uzun yolum 400 km oldu(ayvalık-istanbul arası durmadan) ona bile ses etmedi:) Yani bakacağın motorlar japon,italyan su soğutmalı olmalı bence. Hem başını ağrıtmaz

En başında bence sana su soğutmalı bir motor lazım. Ve minimum 250cc. Bende piaggio hexagon var 250'lik. İki hafta önce İstanbul'dan Foça'ya kadar gittim (1250 km) konaklayarak bana mısın demedi. En uzun yolum 400 km oldu(ayvalık-istanbul arası durmadan) ona bile ses etmedi:) Yani bakacağın motorlar japon,italyan su soğutmalı olmalı bence. Hem başını ağrıtmaz

bunlar aşar beni:) daha uygun bulamazmıyım yada çok şey mi istiyorum?

kesinlile HONDA DYLAN 150 derim.performans çok iyi . yedek parça sorunu hiç yok.kullanmaktan keyif alacağın bi motor

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabii ki karar senin ama dedikleri gibi o kadar da büyütelecek bir şey değil vites mevzusu, 5 gün bile sürmez. illa ki scotter istiyorum diyorsan başka tabii...

2-3 aylık motorcuyum. vitesli kullanmak istedim ve senin gibi büyütüyordum gözümde vites olayını. honda'nın eğitimine katıldım ayrı konu ama emin ol çözülmeyecek mesele değil.

abi bir tane de bana yapsan otomatik r6'dan. :cherry:

otomatik ss :) düşünemiyorm:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar