ilk motor icin yardim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hero glamour ya da bajaj discover 125 st alabilirsin. DAha yuksege de cıkabilirsin. Ama ilk motorunsa 2. el al. Cunku dusunce fln orası cızıldı burası boyle oldu vs canın sıkılmasın

sen ybr al. kafaya koymuşsun. çinli ya da başka bir motor alıp sürpriz yaşarsan için de kalır. biraz zorlanacaksın yalnız. önce ekipmanlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şİmdi iş değişti. :) Maksat sadece pişmek için ilk motor değilmiş..

Saygıdeğer kardeşim bugünlerde alınabilecek ve uzun yıllar kullanılabilecek en ekonomik motor Mondial 150 MG King. Hoşuna gider gitmez bilemem ama Mondial ürünlerinde sezon sonu indirimi yaptı ve bu motorun sıfır fiyatı 2.250 TL. Kredi kartına faizsiz 9 taksit yapıyorlar. İstersen 24 aylık banka kredisi ile de veriyorlar. Bir düşün derim. Vites göstergesine kadar her şeyi var motorun.

[url]http://i.hizliresim.com/1jOLy1.jpg[/url]

Cup parasına 150 cc taş gibi motor valla hocam alınabilir. Çinliler kötüdür ancak bu model saglamdır. Biraz titriyodur ama cokta fazla rahatsız etmez uzun yola cıkmıyorsanız

saolasın atilla abi. pekı sizce bu mondial zs 180 nasıldır ybr ile kıyaslanabilir mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

günceeeeelllll

180'lik mondial'in ikinci elinde çok zarar etme ihtimalin var ve giydirilmiş fiyatı 5.000 TL. YBR'de aynı. Bak sen kredi alıp motor alacağından bahsediyorsun. Bir kere böyle motor alınmaz. Alınacaksa da motorun açtığı kampanyaların birinden en alt ama en iyi limitte ki motor alınır. Buna fiyat/performans diyoruz. Bence sen bu fiyat/performans denkleminden uzaklaşıp kendine zarar verme. ybr 180'lik mondial vs ile uğraşma. İlla motor almak istiyorsan ve bunu banka kredisi ile haledeceksen bir mondial bayisine git 250x9 veya banka kredili ?x24 ay vade ile mondial bayisinden king al tepe tepe kullan. İlk bir iki ay uğraşırsın ama en azından fazla zorlanmadan ödersin ve satarken de az zarar edersin. Başka bir şeyine karışmam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

Cup parasına 150 cc taş gibi motor valla hocam alınabilir. Çinliler kötüdür ancak bu model saglamdır. Biraz titriyodur ama cokta fazla rahatsız etmez uzun yola cıkmıyorsanız

Balansörlü motor. Zincir titremesi dışında hiç bir titreme olmaz o motorda :)

Kardesim ben de ogrenciyim ve ayni sekilde 8 bin tl kredi cekerek sifir tvs apache almak gibi bir niyetim var. Genelde kredi cekmeyi onermiyorlar ama adam akilli bir ise girip aylik odemesini dogru duzgun yaptiktan sonra niye bir zarari olsun. Universite okuyorsan kyk ogrenim kredisine basvur aylik 300 lira veriyorlar ve mezun olduktan 2 yil sonra oduyorsun. Bir de part time bir ise girip 500-600 tl gibi bir maas alirsak rahat rahat oderiz bence. Her ay 600 tl civari yatirsan neredeyse 1 yilda 8000 tl kredi kapaniyor zaten ki sen daha az cekeceksin. Faizi tabi ki var ama bu devirde kimse kolay kolay yuksek miktarda paraya aninda sahip olamiyor pasa pasa odeyecegiz faizini. He dersen ki ben 1 yil boyunca calisirim para biriktirip oyle motor alirim ona birsey diyemem ama benim 1 yil bekleyecek sabrim yok :) Ama tabi ki once o kredinin taksidini odeyebilecek misin onu iyice kararlastir ondan sonra cek krediyi. Buna cok dikkat etmek lazim yoksa adami cok zor duruma sokar. Onun icin de part time olarak bir ise girmeni tavsiye ederim kimseye muhtac olmadan odersin.

yok abi (motordan anlamadığım için böyle konusuyorum) :d kingi bana bedawaya verseler yinede almam. ama kredi çekmedende motor alamıyorum. ben açıköğretimde okuyorum. aynı zamanda da çalışıyorum krediyi öderim allahın izniyle o sıkıntı olmaz. ama bu zs 180 de hosuma gitti. ybr ye tercih edilir mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

günceeeeelllll

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar