ilk motor için hondacbr125r

aby

merhaba... motor sewdam yıllardır süre geliyodu.. maddi durumum pek elvermediği ve ailemin motor kullanmama pek sıcak bakmadığı için bu isteğimi engellemek zorunda kalmıstım... bi tane honda cbr125r almak istiyorum motor kullanmaya yeni başlayan birine honda cbr125'i tavsiye edermisinis yardımlarınıs ve paylaşımlarınıs için şimdiden teşekkürler...

tabikide ederim abi ben 1 ay sonra bende alıcam cbr 125 zaten geçiş motoru today olsun cbr 125 olsun vsvs

aby

eywallah kardeşim ya... gerçe motor biras zayıf gozukuyo ama onemli olan baya bi tecrübe kazanmak.... amaç millete hava atmaktan ziyade motorun hassını yaşamak benm için... inşallah hayırlısıyla bi ehliyeti alalımda...

kesinlikle bende bi cıbır kullanıcısıyım sorunsuz tık demeyen bi makine tavsiye ederim şayet parçalar va bakım biraz pahalı ama değer beni üzmesin dersen cıbır

aby

inşallah su an kafamdaki tek sorun motoru alabilmek... gerçe aile tarafından baya bi hayır alamassın tavırlarıyla karşılaşcam ama bakalım ne olcak...

al al abi tabikide ama ehliyetin yok ya:(:( bak bu işi bozdu al abi aman ya

ilk motor için tavsiye etmem.zenginsen bilmem al tabi ki.ama parayı denkleştirip zorla alacaksan aman öyle bi hata yapma.parçaları çok pahalı.sonuçta düşe kalka ilk motor.bunu göz önünde bulundur.saygılar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar