ilk motor honda cb125e

arkadaşlar ilk motor olarak 2012 model ilk sahibinden 6000km de beyaz honda cb125e motorsikleti aldım. zaman kaybetmeden özelliğini yitimiş orjinal lastiklerini michelin pilot street ile değiştirdim ve peşi sıra yağ buji filtre bakımı ile subap ayarını yaptırdım bildiğiniz saat gibi oldu maşşallah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah...

arkadaşlar ilk motor olarak 2012 model ilk sahibinden 6000km de beyaz honda cb125e motorsikleti aldım. zaman kaybetmeden özelliğini yitimiş orjinal lastiklerini michelin pilot street ile değiştirdim ve peşi sıra yağ buji filtre bakımı ile subap ayarını yaptırdım bildiğiniz saat gibi oldu maşşallah kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah...

Ne kadara aldın. Hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim gerçekten bisiklet gibi bir motor çok kolay ve rahat kullanımı var 3600tl ye aldım. Pazartesiden bu güne 220km yaptım nereye gideceğimi şaşırıyorum çok zevkli:)

Hayırlı olsun.

Hep böyle heyecanla bin gez toz inşallah.

500 nedir yahu hangi sigorta o?

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Hayırlı olsun kardeşim, ilk motorum cb taş gibidir, 26bin km kullanmıştım :D

Çok doğru tercihler yapmışsınız gerçekten. Düşük hacim, 2. El, ilk motor, lastik değişimi.. Tekeriniz düz bassın.

Muhammed82 bi kaç sorumu tek seferde sorayım :)

1- Sigorta için plaka, yaş ne bildirdin de 500 fiyat çıktı? Birde ilk araç mı?
2- Lastiklere ne kadar ödedin. Lastik fiyatı, takma işçilik, sibop fiyatları nedir? Kış lastiği takılması için ayın 1 i son diyorlar. Kış lastiğimi aldın?
3- Bakım için na kadar ödedin (buji, hava filtresi, yağ) birde subap ayarını yaptırmıssın. Bunun gerektiğini servis mi söyledi yoksa sen işten anlıyorsun kendinmi karar verdin?

Aynı motordan kullanıyorum, bilgiler işime yarayabilir o yüzden sordum.

Hayırlı olsun kardeşim, ilk motorum cb taş gibidir, 26bin km kullanmıştım :D
Çok sağolasın iyi oldu kolay alıştım
Çok doğru tercihler yapmışsınız gerçekten. Düşük hacim, 2. El, ilk motor, lastik değişimi.. Tekeriniz düz bassın.
Teşekkür ederim cümleye kazasız belasız

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:50 ----------

Muhammed82 bi kaç sorumu tek seferde sorayım :)

1- Sigorta için plaka, yaş ne bildirdin de 500 fiyat çıktı? Birde ilk araç mı?
2- Lastiklere ne kadar ödedin. Lastik fiyatı, takma işçilik, sibop fiyatları nedir? Kış lastiği takılması için ayın 1 i son diyorlar. Kış lastiğimi aldın?
3- Bakım için na kadar ödedin (buji, hava filtresi, yağ) birde subap ayarını yaptırmıssın. Bunun gerektiğini servis mi söyledi yoksa sen işten anlıyorsun kendinmi karar verdin?

Aynı motordan kullanıyorum, bilgiler işime yarayabilir o yüzden sordum.
Herhangi birşey bildirmedim zaten benim üzerime olduğundan ona göre kriterler oluşuyor 33 yaşındayım üzerine çok araç oldu ve şu anda da var yalnız ilk motor olması biraz yüksek çıkartıyor.
Lastikleri Michelin pilot street net den aldım 250 lira kargo dahil
Bakımına 2000 km var dedi sahibi fakat ben biraz titizinde.yağ motul buji ngk filtre orj toplam 60 lira sibop ayarı zincir yağlama ıvır zıvır toplam işçilik daha önceden tanıdığım roma hamamının arkasında bulunan Moto Center isimli garajda yapıldı işlemler
100 lira

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:58 ----------

Far çerçevesinde ve ön çamurluğunda ufak bir çatlak vardı onlarıda değiştirdiler son olarak da foto da gördüğün cbf150 camı takdılar bunları unutmuşum

Lastikleri değişim ve sibop için ne kadar ödedin?
Linkini verir misin lastikleri aldığın yerin?
Roma hamamı deyince ankara aklıma geldi, ankaralımısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar