ilk motor başlangıcı

Merhabalar ilk olarak ben daha yeni ehliyet almış bir genç im ama elimde yüklü meblada paravar :D ama almayı düşündüğüm 2 adet motor var biri Honda CBR250R biri Yamaha Midnight star (1200) ama şöyle bir problem yaşamaktayım 1200 cc lik bir chopper ile ne sıkıntılar yaşıya bilirim hiç bir fikrim olmamakta işte sizden bu konuda yardım istiyorum 1200 cc bir dev ile başlamakmı yoksa 250 cc lik bir r ilemi ? şimdiden teşekkür ediyorum :)

İkisini de gec. Al bi ybr 1 sene bindikten sonra 250 cc ye gec. Yoksa allah a emanet gidersin ve kaza olasiligi da oldukça yüksek olur.

Sen o 1200 cc lik chooperı bacaklarının arasında bıle tutamazsın kardes cbr 250 yeterlı olur olmadı hyosung un chooperı 250 lik

benimde isteğim cbr ama babamın teklifi o yamaha ne bileyim onun aklına uyuyorum bi nevi

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------

hiçbir troll amacım yoktur ciddi anlamda soruyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gun-1: uye olayim
gun-1: 1200luk alayim mi? ne sıkıntılar yaşıya bilirim?

tamam anladik "elinde yüklü meblada paravar " da
anlamiyorum ki burda internet, klavye basinda hic gormedigin ve belki de hic bir zaman gormeyecegin 100 kisiden 99u al dese gidip alican mi???

neyse Allah mustehakin neyse onu versin...
forum uyeleri bikti bunlari yazmaktan, forum yetkilileri bunlari bi engelleyemedi!!!

Son düzenleme:
Muhtemelen maksimum 16 yaşındasın ve motor falan alamayacaksın zira abbamdan harçlık isterken dahi korkuyorsun. Ve gününün yarısından fazlasını sahibindende geçirip egonu tatmin ediyorsun. Henüz daha tarzını bile belirleyememişken abin belki baban yaşındaki adamlarla t*şak geçmeye çalşıyorsun bilmiyorsun ki herkes gülüp geçiyor. En büyük hayalinde bir kız sürüsünün yanından sizin tabirinizle "ciğerli" motorunla aragaz çekmek. Eee şimdi napıyoruz?

kardeşim herşeyden önce ne kadar motor tecrüben var bana kalırsa sen çok acele ediyorsun önce tarzını belirle yavaş adımlarla başla motor sevgisine çünkü bu sevgi aynı zamanda azrailide peşimizden koşar adımlarla peşimizden getiriyor bu demek değilki her motor kullanan sakat kalacak veya ölecek acele etme motoru ehliyet kullanmıyor kendini iyi yetiştirmen ve iyi eğitim şart iyi motorcular böyle hayatta kalıyor bir küçük skuter motor al önce trafiğe ve gelen tehlikelere karşı ufak ufak kendini alıştır ondan sonra tarzını belirle choppermi enduramı cummutermi bunu zamanla halledersin inşallah.herkezin tekeri düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar