İlk mesaj ile merhaba

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun süredir forumu üye olmadan takip ettim, ama artık üye olmanın vakti geldiğini düşündüm. Ve ilk mesajımı sizlere bir merhaba demek için yazıyorum.

35 yaşındayım ve A2 ehliyet sınavını daha yeni bu hafta sonu geçtim. Motor sevgisi son 1 sene içinde nasıl içimde başladı bilemiyorum, ama başladı işte ve sardı.

İşlerimin yoğunluğundan dolayı nisan-mayıs aylarına kadar bekleyip, Honda ve Yamaha akademilerine katılıp akabinde de bir 125 cc lik motor almak istiyorum. Amacım gazlamak değil, özgürlüğü tatmak ve keyifli insanlarla keyifli geziler yapmak.

Yollarda selamlaşmak dileğimle

Sevgiler...

Super Moderator
Kana karışmaya başlamış., hayırlısı olsun :)

Aynı ben :mrgreen: Kana girmiş bi kere beynini kemirir insanın, Allah kaza bela vermesin abi hayırlı sürüşler, Allah gönlüne göre versin :cat:

arkadaşlar, bu virüsleri kim salıyor piyasaya, herkeze bulaşıyor bağımlılık yapıyor,
yeter artık, yolların motorlarlamı dolmasını istiyorsunuz, gidemeyeceğiz.. :))

şaka yaptım tabiki hayırlı olsun hoş geldin aramıza..

hayirli ugurlu olsun kazasiz bol surusler:) baska bisey bu zevk cidden :)

arkadaşlar, bu virüsleri kim salıyor piyasaya, herkeze bulaşıyor bağımlılık yapıyor,
yeter artık, yolların motorlarlamı dolmasını istiyorsunuz, gidemeyeceğiz.. :))

şaka yaptım tabiki hayırlı olsun hoş geldin aramıza..

keşke yollar motor ile dolsa da otomobiller azalsa, trafik canavarlığı yapacak insanlar azalsa, avrupa ülkeleri gibi motora ve arabaya eşit muamele yapılsa...

halamın bıyığı olsa, temmuzda kar yağsa, ocakta çiçekler açsa :D :D

Moderatör
keşke yollar motor ile dolsa da otomobiller azalsa, trafik canavarlığı yapacak insanlar azalsa, avrupa ülkeleri gibi motora ve arabaya eşit muamele yapılsa...

halamın bıyığı olsa, temmuzda kar yağsa, ocakta çiçekler açsa :D :D

Temmuzda kar yağan ülkeler var, Ocak ayında açan çiçekler de var. Halanızın da bıyıkları yaşlandıkça çıkar elbet :p
Aramıza hoşgeldin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar