İlk Küçük Kazamı Yapmış Bulunuyorum

Motosiklete başlayalı 2 hafta oldu. 52 km yol yaptım ve bu akşam itibari ile ticari bir aracın bomboş yolda, sağ şeritten usul usul giderken dibime gelip sinyal lambalarıma vurdurarak hızlı bir şekilde yanımdan geçmesi ile ilk kazamı yapmış bulunuyorum. Forum ortamı olmasa çok doluyum içimden hatırladıkça küfrediyorum sürekli. :jocolor:
Bir insanın ne garezi olabilirki motosiklete.

Hadi direksiyon hakimiyetini kaybetti diyeyim ama imkansız. Adam ölçüp biçim dibimden motosikletimi sıyırttırdı ve ben kendimi yerde buldum. Ruhsat ve ehliyetimde daha çıkmadığı için hiçbir yere şikayette de bulunamıyorum...

Son satırları okuyana kadar her şey güzeldi.. Yakalanırsan o motor parası kadar ceza yersin hem de kaza yapsan hak sahibi olamazsın ki küçük kaza yapmışsın iyi ki büyük bir şey olmamış. Bence bundan ders al ruhsat ve ehliyetsiz trafiğe çıkma.

Tamamını okuyucunca taksi şöförüne hiç suç bulmuyorum.Bence siz acemilikten paniklayip asfalta yek oldunuz.Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Bence de biraz daha sabredip ehliyetsiz ve ruhsatsız motora binmeyin. Başka kaza yapmadan uzun yıllar motor kullanırsınız inşallah.

Tamamını okuyucunca taksi şöförüne hiç suç bulmuyorum.Bence siz acemilikten paniklayip asfalta yek oldunuz.Geçmiş olsun.

-İş yoğunluğundan dolayı bir türlü çıkartamadık ruhsat. Ki daha trafige çıkmadım hiç, cesaret edemem.
-Motosikleti trafikte değil mahalle arası diye adlandırabileceğimiz oldukça az araç geçen geniş bir yolda kullanıyordum.
-Açıkçası adam paniklemeye fırsat koymadı arka sol sinyal kırık durumda. Ne kadar dibimden geçtiğini sen hesap et.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
geçmiş olsun fakat ehliyet ve ruhsatı ertelemeyin, başınız belaya girmesin. heryerde nerden polis çıkarak diye polisleri keserek gitmek ayrı bi stres zaten.

-İş yoğunluğundan dolayı bir türlü çıkartamadık ruhsat. Ki daha trafige çıkmadım hiç, cesaret edemem.
-Motosikleti trafikte değil mahalle arası diye adlandırabileceğimiz oldukça az araç geçen geniş bir yolda kullanıyordum.
-Açıkçası adam paniklemeye fırsat koymadı arka sol sinyal kırık durumda. Ne kadar dibimden geçtiğini sen hesap et.

Bu dediğin yerlerde genelde çocuklar falan çok oluyor aman diyim dikkat et...

öncelikle geçmiş olsun.
ama yukarıda sıraladığınız cümleler. Allah göstermesin büyük bir kazadan sonra mazeret olmayacağı gibi aleyhinize olacak olan şeylerdir.
taksinin yaptığını halklı bulmuyorum fakat araç geçişine açık her yol trafik olarak kabul edilir.ister mahalle arası olsun ister dağın başı olsun.bir kazaya karıştığınızda dak.1000 araç geçen yerle , günde 5 araç geçen yer aynı değerlendirilir.o yüzden evraklarınızı tamamlamadan trafiğe çıkmamanız sizin yararınıza olacaktır
sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar