İlk korumalarımı aldım işte fotolar ve bilgiler.

arkadaşım öncelikle güle güle kullan, moralini bozmak istemezdim ama hem kaskı hemde montu çok pahalı almışsın, o montun aynısını ben dün akşam sirkeciden 140 ytl ye aldım, neyse olan olmuş, gerçi ankara dasın belkide ondan dolayı bu fiyat farkı.

arkadaşım öncelikle güle güle kullan, moralini bozmak istemezdim ama hem kaskı hemde montu çok pahalı almışsın, o montun aynısını ben dün akşam sirkeciden 140 ytl ye aldım, neyse olan olmuş, gerçi ankara dasın belkide ondan dolayı bu fiyat farkı.

Ya millet almışınız tamam hayırlı olsunda yorum için yırtınıyoruz yaw:)
Nasıl memnun musunuz:silent: Korumaları nasıl:silent: Su geçiriyomu :silent: Rüzgar geçiriyor mu:silent: Vs,....

Son düzenleme:
PIERzig yorum yapmak isterdim ama motorum henüz olmadığı için motor üstünde deneyemedim yani o konuda birşey diyemeyeceğim, fakat 140 ytl ye böyle bir monta sahip olduğum için çok mutluyum, zira dandik beş para etmez montları bu fiyata satıyorlar, yazlık kullanım da içindeki hava alabilen, rüzgar ve su geçirmeyen kısım komple çıkıyor, kış kullanımı içinde gayet güzel rüzgarı tutacağını sanıyorum, ama tecrübe sahibi arkadaşlar inceleyip yorum yaparlarsa daha sağlıklı olur.

Evet memnun olursan şayet bende alabilirim bu monttan takip edicem başlıgı yorumlarını bekliyoruz:rendeer:

arkadaşım yağmurda kullanmadım su geçirir mi bilmiyorum ama diğer kullanan arkadaşımın dediği gibi içliği çıkınca yaz için gayet ideal bie mont. file kısımları olduğu için havalandırması güzel. içliğini takınca soğuk havalardada (aşırı olmamak kaydıyla) koruyucu olduğundan eminim. kısa süreli izlenimlerim olumlu ama karşılaştırma yapacak kadar deneyimim yok

Ya millet almışınız tamam hayırlı olsunda yorum için yırtınıyoruz yaw:)
Nasıl memnun musunuz:silent: Korumaları nasıl:silent: Su geçiriyomu :silent: Rüzgar geçiriyor mu:silent: Vs,....
Ben geçen sene bir ara zen marka mont kullandım.Açıkçası pek memnun kalmadım.
Özellikle dirsek korumaları tam yerinde ve sabit durmuyor.
Şu an shark marka montum var vucudu sarması ve korumalarının tam yerinde olması bakımından çok daha iyi.Yalnız kış için çok güzel oLmasına karşılık,yaz için pek iyi değil.İçliğini çıkartmama rağmen oldukça bunaltıcı oluyor.zen mont ise yazın çok iyi.

hayırlı olsun ... bende 50 ytl lik mont alıcam. dün akşam saat 10 gibi çıktım dişlerim birbirine yapıştı.soguktan(istanbul avcılar)

dizlikler ucuz armodelerden bile alsan iş gorur.. Hem hiç de tak cıkar yapmana gerek yok.. Dizligi tak üstüne kot pantolonunu giy.. Hiç yokmus gibi duruyo ben oyle yapıyorum gayette rahat oluyo...

Armode'un dizliikleri ucuz oldugu gibi çokta şık. Bi gözden geçir derim ben. Ben bu ZEN Comfort Montu alayım mı acaba?

dizlikler ucuz armodelerden bile alsan iş gorur.. Hem hiç de tak cıkar yapmana gerek yok.. Dizligi tak üstüne kot pantolonunu giy.. Hiç yokmus gibi duruyo ben oyle yapıyorum gayette rahat oluyo...

pantolon altına takılabiliyosa şahane olur ya hiç aklıma gelmemişti olabileceği. hemen armodelere bakıp alayım bi çift tşk...

Armode'un dizliikleri ucuz oldugu gibi çokta şık. Bi gözden geçir derim ben. Ben bu ZEN Comfort Montu alayım mı acaba?

arkadaşım dediğim gibi yaz için file olması avantaj. bence al gitsin bak arkadaşlar 140 ytlye bulmuş daha uygunu da zor zaten

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla bence monttan çok daha önemli eldiven ve dizlik..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar