İlk korumalarımı aldım işte fotolar ve bilgiler.

Evet bir yılı biraz geçen ama fazla yoğun olmayan motor günlerimde ilk kez 20 ytl lik çin kasklarından kurtuldum ve bi de mont edindim.

Kask : Akira Flip Up Kask. Gözlük kullandığım için flip up tercih ettim. daha önce markalı kask kullanmadığım için kıyas yapamıyorum ama düşük süratlerde bence gayet yeterli. zaten 200 cc çin malı racerla yüksek süratte işimiz ne dimi ama :)
Fiyatı 80Euro.
suc50526vs5.jpg

suc50527ga9.jpg

bu da mont. Zen marka. file mont. içini çıkarınca tam yazlık oluyo. fiyat 110Euro

suc50528ns8.jpg

umarım bu aldıkların iyidir güvenlidir bi de eldiven alıcam ilk fırsatta. Allah hiçkimseyi korumaya muhtaç etmesin ama ihtiyaç duyduğunda korumasız da bırakmasın diyelim son olarak...

Moderatör tarafında düzenlendi:
dizlik ve sırtlıkta almanı tavsiye ederim.. mümkünse bide bot özellikle SS makinalarda ayagının ve bileginin saklıyacak fazla bi yer yok .. yatmalarda mazallah ...

Moderatör
Güle güle kullan.. Kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar, umarim hic iyiki almi$im demek zorunda kalmazsin ..

sağolun ilk fırsatta eldiven de edinicem.
dizlik ve bellik de önemli tabi ama bana onları şehir içinde kullanma fikri zor geliyo biraz.
sonuçta haftada ancak bi kaç saat motor üstündeyim onda da gezmeye gittiğimde motordan inip elimde dizlik, bellik kask mont naparım bilemiyorum.
motorda yalancı ss. çanta falan da takılmaz.
neyse ilerleyen zamanlarda bakıcaz artık...

Arkadaşım en önemlilerini ihmal ediyorsun gibi dizliksiz ve eldivensiz motora binmemeni dilerim .Allah korusun motoru devirmende bile asfaltla ilk temas edecek yüzeyler dizlerin ve ellerin. Yaralar kolay iyileşmiyor. Her şeye ellerini kullanıyorsun. Eğer boşver diyebiliyorsan iki elini arkana bağlat ve bir gün geçir fikrin değişecektir. Saygılar

hayırlı olsun.. bak ben dizlik kullanmadığım için bir kere düşmüştüm ve 2 ay dizlerimin ağrısından eğilip kalkamadım... çünkü yere düşünce direkt kafam dizlerim ve ellerim yere geldi..yerdede epey süründüm...o gün bugündür dizlik kullanırım.. alışınca öyle zor gelmiyor.. takmayınca motor kullanamıyorum..dizliğin faydasını ikinci süşmemde gördüm.. ve hala bacaklarım akşama doğru yorulunca dizlerimi kırıp oturulu halden ayağa kalkınca zorlanıyorum bazen...dizlerinizin kıymetini bilin...yaşlanınca acısını çok çekersiniz..bunun bide rüzgarı var..

Eldiveni deri tercih edersen iyi olur. el yaraları (ufak düşmelerde bile) en zor iyileşenler, hele ki avuç içleri.
kazasız belasız sürüşler dilerim :)

hayırlı olsun arkadaşım...umarım hiçbir zaman asfalt yüzü görmez korumların...:bounce:

dizlik ve bellik de önemli tabi ama bana onları şehir içinde kullanma fikri zor geliyo biraz.
sonuçta haftada ancak bi kaç saat motor üstündeyim onda da gezmeye gittiğimde motordan inip elimde dizlik, bellik kask mont naparım bilemiyorum.
...

Geçenlerde yaptığım kaza sonrası sağ dizliğim iki parça olmuştu, dizimde ise çizik bile yoktu. Daha ne örnek vereyim bilmem ki :bounce:

hayırlı olsun kask benim kaskın aynısı bide şuna siyah vizör bulsam silah gibi olcak valla

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.eksikleride en kısa zamanda tamamlaman dileğiyle:cat:
gerçi montda kazık yemişsin buraya bi bak istersen
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43914

kaskın markasınıda ilk defa duydum doğrusu

arkadaşlar teşekkürler

bu arada hakkaten montta kazık yemişim ama napayım biran önce almak istiyodum izmirdede en uygun file mont bunu buldum. deneyip alma imkanı da olunca aldım artık napalım biraz tuzlu olmuş...

Gule gule kullan da, kaskta kazik yemissin biraz be baba.Arastirmadinmi hic ortami...:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar