İlk Konumu da Kaza Haberi İle Açmak Varmış :S

Başlıkta da belirttiğim gibi ilk konumu işten eve gelirken geçirdiğim kaza ile açmak ta varmış. Uzun zaman olmuştu düşmeyeli :pale: Yaptığım frenleme hatası sonucu E-5 Göztepe köprüsüne gelirken trafiğin bir anda yoğunlaşmasıyla ve benim arkayla ön kontrolünü yaparken ki dikkatsizliğimle asfaltla sağlam bir münasebete girmiş bulunuyorum. Kazayı en sol şeritte yaptım ve bi on dakika orada kala kaldım. Başımı çok sert vurmuşum ve hala ağrıyor. Kesin bi kaç milyon beyin hücrem ölmüştür. Eve zor attım kendimi. Doktora da gitmedim ama merak etmeyin yarın foruma giremezsem artık bir Fatiha' yı eksik etmezsiniz di mi. Gerçekten şunları yazarken bile bayağı zorlanıyorum. Lütfen dikkat edin. "Yağmurrr yağmurrr yağmurrr geri verecek buharlaşan sevgimiziiiiiiiiii"
Ha ne! kimim ben? nerdeyim? :p

çok geçmiş olsun ama öyle doktora gitmeden olmaz allah korusun ciddi bişeş olabilir sen genede git bi görün istersen, kaskın varmıydı kafada.

Sağol babaçi bi önceki kazamın en büyük olmasını tercih ederdim:p Harbiden başım fena. Şimdi gittim buz gibi suyun altına soktum saksıyı. Daha iyi gibiyim.

Sağol babaçi bi önceki kazamın en büyük olmasını tercih ederdim:p Harbiden başım fena. Şimdi gittim buz gibi suyun altına soktum saksıyı. Daha iyi gibiyim.

bir süre uyumamanı öneririm,yinede bir sağlık kuruluşuna gitsen daha iyi olurdu:cat:

çok geçmiş olsun ama öyle doktora gitmeden olmaz allah korusun ciddi bişeş olabilir sen genede git bi görün istersen, kaskın varmıydı kafada.

Kasksız hayatta motora binmem. Ama gerçekten çarpmadan dolayı çıkan sesi duysaydınız. Alatamam. Doktor işleri de beni çok kasar yaa. Biliyorum bi çok arkadaş fırçalayacak ama bu benim en pis huylarımdan biridir.

Sağolasın babaçi durumu bir gözlemleyeyim baktım disk kayıyor yetiştirin beni derim.(inşallah)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun
motosiklette en korktuğum şey Allah korusun ani frende(ön fren daha çok) kayıp düşmek veya
bir başka aracın bana vurması yapacağımız pek bi şey yok ne yazıkki
ama sen sen ol lastiğini en kalitelisinden al 100-200 tl önemli değil can emanet ettiğinden

çok geçmiş olsun
motosiklette en korktuğum şey Allah korusun ani frende(ön fren daha çok) kayıp düşmek veya
bir başka aracın bana vurması yapacağımız pek bi şey yok ne yazıkki
ama sen sen ol lastiğini en kalitelisinden al 100-200 tl önemli değil can emanet ettiğinden

Osmaniyeli arkadaşım aynen o dediğini gayri ihtiyari yaptım. Ön frene yüklenince birden ve deli gibi de yağmur yağıyordu ve arka teker direkt sağa göt attı ve asfaltla buluşan ilk uzvum kafam oldu. Hala baş ağrısı çekiyorum. Lastikler en kalitelilerinden ama benim frenleme hatam yüzünden oldu.

çok teşekkürler çakalaz kardeşim.

geçmiş olsun
:rendeer:
Çok teşekkürler takendy.

Son düzenleme:
Büyük geçmiş olsun.Bir iki milyon beyin hücren ölmüş ama espiri hücrelerin sağlam olduğuna emin olabilirsin :)

Sağol Alper. Pis huyumdur en olumsuz durumlarda bile olaya pozitif yaklaşmak. Umarım onları hiç kaybetmem.:rendeer:

Teşekkürler necrius dün bayağı kötüydüm ama çok hafif bir bulantı yaşadım sonra kafamı soğuk suya falan soktum. Şimdi daha iyiyim. Bugün de baş ağrım var ama yine de çok şükür birşeyim yok.

Evet haklısın göstermem gerekirdi ama doktorlarla aram açılalı bayağı oldu. :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar