ilk kez motorum olacak yardım eder misiniz

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 2000 YTL bütcem var scooter almak istiyorum.Kafam karma karışık.2.el almak hiç istemiyorum, ilk motorum olacak;0 alcam ama ne alcam, hangisi iyidir, nelere dikkat etmem gerekir, her şeyden önemlisi önerileriniz nedir.Asya motor, mondial arasında çok fark var mı.Yardımlarınızı bekliyorum

Sonuçta hepsi çin birazda pazarlama illaki sıfır alıcam dersen 2binliraya mondial al derim modelini sen seç ama eğer biraz daha koyabilirim dersen agility 125 al kesinlikle tavsiye ederim ve arkadaşlarda edicektir yada vitesli düşünürsen 2. el ybr al ama sen düşün daha yeni kayıt olmuşsun şimdi çabuk karar verme ehliyetin varmı yoksa önce ehliyet al sonra ekipman sonra motorunu seç.;)

asya ve mondial arasında ki fark servis desem yedek parça desem yeterli mi?

yeterli olsa sormazdın hemen söylim neredeyse her semtte bir iki tane servisi bulunuyor mondial in istemediğin kadar da yedek parçası ve ucuz karar senin ..

scooter tavsiye etmiyorum illede alıcaksan birazdaha sabret ehliyetin varmı bilmiyorum geçi ama korumalarını falan tamamla ondan sonra al hem para da biriktirmiş olursun :cat:

2000 ytl ye sıfır ancak çin modelleri var bildiğim, e madem ilk alıcam diyosun mondialin scooter modelleriyle başlayabilirsin. ileride butçen buyuduğunde değiştirisin..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kymco Activ 110 Cup, hem kullanırken zorlanmazsın, hem de satmaya kıyamazsın.

Ben sıfır çinli alacağıma ikinci el suzuki an 125 alırım. Ya da kymco 125 ler var onlara bak ve al derim. Ben kullandım an125 çok güzel motordu. Şimdi vitesli kullanıyorum.
Aslında vitesli motor ile başlasan daha iyi olurdu. İkinci el bi yamaha ybr falan alsan güzel olur. Hem büyük hem daha güvenli scooterlara göre. Karar senin

2. el bir ybr125 al scoterden daha iyidir...
Hem vitesli motor öğrenmiş olursun hem de kaliteli motora binmiş olursun.
Az sorun çıkarır.
Ful depo ile sürüş tekniğine bağlı olarak 350 -400 km yol yapabilirsin...

Son düzenleme:
Moderatör
Adam yazdı gitti, siz hala arkasından yazıp çiziyosunuz :p

Kaçırma, arkadaş ayağına getirdi motorları.:cat:

:cat:

Zamanında ben de scooter almak için bayağı araştırmıştım ve bize pek yardım eden olmamıştı:salut: :p Bu motorlar kalite yönünden iyidirler. Ama şunu da söyleyeyim ben scooterdan aldıktan 3.5 ay sonra değiştirdim. Daha büyük motor aldım. Yoksa suzukim on numara idi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar