Sana yegane tavsiyem burda herkesi dinleme işine geleni al gelmeyeni kulakardı et çünkü en iyi sen bilirsin başkalarının senin hayatına karışmasına izin verme! Aklın fikrin var neyin doğru neyin yanlış olduğunu seçebilecek yaşta ve olgunlukta olduğunu düşünüyorum. Burda koyun misali çoğu kişi kulaktan dolma standart şeyleri tekrarlar( sözüm meclisten dışarı )
Sırf bunu bildiğim için gittim
mt07 ile başladım ölürsün edersin dediler.. gaz senin elinde, freni dengesi virajı o söyledikleri aptal ybr cbf 125 likler yanında tartışılamaz bile.
Sonrasında yine acemisin düşürür edersin pahalı motor dediler yine gittim inat hayalim olan hd iron883 aldım yan yatırdığın an o motoru at çöpe kimse hatasız değil canın ne istiyorsa onu yap kendi hislerini dinle selametler..
Sırf bunu bildiğim için gittim
mt07 ile başladım ölürsün edersin dediler.. gaz senin elinde, freni dengesi virajı o söyledikleri aptal ybr cbf 125 likler yanında tartışılamaz bile.
Sonrasında yine acemisin düşürür edersin pahalı motor dediler yine gittim inat hayalim olan hd iron883 aldım yan yatırdığın an o motoru at çöpe kimse hatasız değil canın ne istiyorsa onu yap kendi hislerini dinle selametler..