İlk kazanız :D

sağol adidas . sanada kazasız sürüşler .. herkezin kaza hikayesiii aslında gülümsetiyordaaa :D çok da düşündürüyoo :) tırsmayacaz arkadaşlarrrrr kefene girene kadarrrr motorcuyuzzzzzz :queen:

arkadaşlar bnmde bir anım var ama biraz kötü...ben bir gün motorumla giderken kafamda kask falan yok tabi yokuşdan inmeye başladımbaya hızlıyım iniorum ondan sonra bnm frenler disk frendi onume kamyon çıktı yolun sonunda motorun freni kırıldı nasıl sıktıysam sonra da hemn yan yatırdım motoru motorla beraber geçtik kamyonun altından ama bu sırada kendimi kaldırım taşına vurmuşum gözümde şi,mdi ö günün hatırası olarak 44 dikiş var :(ama olsun ben hala motor suruyorum bırakmadım olene kadr motor

F54

yıl 2002 bende o zaman pejo var arkadaşla halı saha maçına gidiyoruz o oynayacak ben değil ama ben biraz rahatsız olduğumdan motoru o kullanıyo bende motoru kimseye vermediğimden fırsat bu fırsat dedi bastı gaza ve magrus münibüse ortadan girdi her neyse sonra ne mi oldu 15 gün yoğun bakımda kaldı 4 gün kendini bilmiyordu tabi olan benim motora oldu pert acırım acırım moturuma acırım yani arkadaş diye de para da isteyemedim ama kulağıma küpe oldu artık motora kardşim bile elleyemez

allaha şükür kaza =sıfır hava yapmak gibi olmasın amaa :):)Allah kaza yaptırmasın bu motorcu kullarına :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar