İlk kazanız :D

selam motorcularrrr :) evet a2 mi cebime koydum keeway arn 150 mi de aldım çıktım yola 2. günümdü bugün ama :( akan traikte 40-45 km/h la giderken motor kaydı .. derken belimi bi aracın kapısına çarptım yolun ortasında motorumla yığıldımm :( çok sevindim çünkü hiçbişeyim yok :) motorumdada bişey yok hatta hiç bişey sağ da hafif böle gözle görünmez ikiz çizik :D :D çok içerledim ama .. yolaaa devammm adrenalinnnnnnn :queen:

demek milli motorcusun artık...
hayırlısı olsun bakalım............

Geçmiş olsun da 2. günde trafiğe çıkmak iyi cesaret açıkçası..
40-45 ile giderken motorun kaymasına ne sebep oldu merak ettim bir de..

tam bir yıl önce motorun önünü şahlandırmıştım elim gidonda motor arka teker üstünde gidiyor en sonunda debriyaja bastımda durdurdum,arka plaka yamuldu düzelttim,arkadaşıda yere düşürdük çekirdek boğazında kaldı yarım saat öksüre öksüre bi hal oldu:)(motorun arkasında çekridek çiğniyor tövbe yarabbi:)

3 sene önce arabayı sağ şeritten sollamaya çalışırken adam birden sağ tarafa kendi evine saptı bende arabanın ön tekerine vurarak salça kasasının içine uçmuştum:mrgreen:

Geçmiş olsun da 2. günde trafiğe çıkmak iyi cesaret açıkçası..
40-45 ile giderken motorun kaymasına ne sebep oldu merak ettim bir de..

Bazen yapacak birşey olmayabiliyor. Ben motor kullanmasını bilmezken mecburiyetten honda mutluhan( kızıltoprak) tan üsküadara getirmiştim motoru. Bağdat caddesinde GT ler modifiyeli golfler arasında kullana kullana getirmiştim. Ama şimdi anlıyorum tabikki ne eşşeklik etmişim :)

tşk ederim Os.. hocam tamamen tecrübesizlik demek istemiyorum ama öyle :D yolda sulama yapmışlar ve bir çukur suyla dolmuş korktum çukuru pas geçeyim derken dengeyi kaybettim :(... adidas okurken koptum :D:D:D öyle artçılardan uzak duralımmm :D:D.. uğur hocam senin olay zaten apayrı yaşamak lazım :D:D:D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------

reborn üstad eşşeklik demeyelim onaaaa :D:D bi laf var çook hoşuma gider hatta yaşam tarzım oldu özdeşleşti :D neydi .. " sınırları zorlamadıkça yaşadığının farkına varamazsın " .. :D tabikide bu asilik çılgınlık olmamalı ...mesela bugün kaskım olmasaydı .. olduğu halde başımın arka tarafında şişlikler var .. olmassaydı .... :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Durun arkadaşlar bende de komik bir kaza olayı var. İlk motorum Ramzey 125 cc scooter İstanbuldan Ankara nın Sincan semtine geldi motor. daha o güne kadar da motor kullanmışlığım yok. Ta Sincan dan Kızılay'a kadar getirdik kazasız belasız İstanbul yolundan motoru. Kızılay'da hanımı da aldık arka koltuğa bu arada scooter tek kişilik :cherry: oradan Etlik'e kadar geldik çok şükür ben hanım ve motor binanın garajına tam girecez ama garaj girişi cehennem yokuşu gibi mübarek biz üçümüz tam dönüşten garajın kolonuna gümmmm allahtan geri geri yuvarlanmadık motordan :cherry:

honda kinetic ile iki kişi yerden 1,5 metre kadar havalandık gerisini siz düşünün motor taklalar atıodu ben sürüklenirken arkadakı arkadaşım üstümnden uçtu geçti beni ben ayağa kalktım o hala sürükleniyoo :d:d

15 km hızla giderken kendimi motordan attım dersem inanırmısınız .denyonun biri ana yoldan öyle bir hızla geliyordu ki hemde tam dönecekken arabanın sesini duydum korktum kendimi aşağıya attım .allahtan motorum a da banada her hangi bir şey olmadı .ama devam etesem araç bana soldan kesin kes vuruyordu . bir de en komiği adam arabayı 150 mt sonra durdurup arabadan inmeyip camdan, bişeyin varmı bilader diye sorması idi....

ARKADAŞLAR BAYIRAŞSA SALCANO MARKA YOLDA SKUTURLA GİDİYORUM.MOTOR TECRÜBEM HİÇ YOK VE 1 HAFTALIK SÜRÜCÜYÜM O ZAMAN.GERÇİ ŞİMDİDE 1.5AYLIK FALAN:cherry: HAFİF BAYIRAŞŞA AMA RAHAT BİR YOL. BAYIRAŞŞA OLMASININDA VERDİĞİ AVANTAŞLA GAZ KÖKLEDİM GİDİYORUM. BAYAĞI ÖNÜMDE OTOBÜS VAR...OTOBÜSE YAKLAŞANA KADAR SOLLAYIP SOLLAMAMAKTA TEREDDÜT ETTİM AMA SOLLAMAYA KARAR VERİP SOLLADIĞIM ANDA İÇGÜDÜSEL OLARAK ARKAMDAN BAŞKA BİR ARACINDA SOLLAMAK İSTEDİĞİNİ FARKETTİM.O HEYECANLA ANLAYAMADIM AMA SANKİ ARACIN AYNASI KOLUMA DEĞDİ DEYECEK GİBİYDİ.TAM O SIRADA FİRENLEYEREK ÇOK HAFİF ŞAĞA DOĞRU HIZ KESTİM.MOTORUN ARKA TEKER 3-4 HAMLE KAYDI GİBİ AMA ÖDÜM KOPTU.ALLAHTAN MOTOR ÇİN MALI OLMASINA RAĞMEN KAYMADI.VE ÇOK BÜYÜK Bİ KAZA ATLATTIM.
YA SONRASI....BASTIM KAZA VE PASSAT MARKA BENİ SOLLAYAN ARABAYI YAKALADIM.SAĞA ÇEKTİRDİM.
ÇIKART BAKİM EHLİYETİ DEDİM BAKTIM YOK:cherry:
HEMEN Bİ TRAFİK EKİBİ VE PROSEDÜR.
SANIRIM O ZAMAN ALLAH YARDIMCIM OLDU ÇÜNKÜ O GÜNDEN 3 GÜN SONRA FREN SIKTIĞIMDA MOTOR SÜRÜKLENDİ VE BENDE YUVARLANDIM.
SAĞ DİRSEĞİM SAĞ OMUZUM YANDI.YERDEN KALKARKEN ZANNETTİMKİ SAĞ ALNIMIN YANINA AÇILMIŞTIR AMA SIYRIK VE HAFİF ŞİŞİKLİĞİN DIŞINDA BİR ŞEY YOKTU.AMA MOTOR HAŞAT OLMUŞTU.
SEBEBİİ İSE ARABANIN SIKIŞTIRMAYA ÇALIŞMASI DURMASAM BENİ EZECEK OLMASI VE TAM FRENE BASACEĞIM YERDE YOLUN SULU OLMASI.

Ehliyetimi alalı bi hafta olmuş güneşli bir hafta sonu Etiler yapalım dedik ordan dolana dolana eve gelirim felan derken
güzel bir sarı ışık kırmızı olcak baktım gaz açsam gecemiycem asıldım frenlere ben durdum
yarım saniye geçmedi arkadan
"vijjjjjjjjj taaa taat ta bammmmmm"diye ses geldi.
bi tampon darbesiyle motor altımdan fırladı gitti.
Huooopp len ne oluyor demeye kalmadan bende fırladım ama düşmedim nasıl düşmedim hala anlamadım orasını pek kurçalamıyorum.
Ben hala arkadan birinin gelip bana vurduğunu anlamadım.
Hafiften kafayı arkaya o an anladım dananın birinin vurduğunu.
Ama çilçil motoru yerde öyle yatarken görünce adamın şartelleri çok fena atıyo :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gece saat 11 buçuk falan arkadaşı evine bıraktım dönüşte ara bi mahalleye girdim.zifiri karanlık ama asfalt tam hızlanırken simsiyah bir kedi kenardan bi yerden yolun karşısına fırladı ben görene kadar ön lastiğin altına girdi ben yerde tabi kafamı kaldırdığımda ben nerdeyim diyesim geldi ama ortalıkta kimse yok tabi :) ama Allahtan yaz günü uzun kollu bişeyler giymişim adananın sıcağında oda bi hayırmış işte :D

çok sular aktı bu köprünün altından.ilk vurduğum köpek 2 amortisör,bir direksiyon
ezik bir depo kırık sinyal ve ayna ayriyeten soyulmuş kol ve bacaklara mal olmuştu.

İlk kazam bayan şoför yüzünden oldu.
Bir gidiş bir geliş yolda ilerliyordum.
Önümdeki kadını sollamaya başlarken sinyalsiz bir şekilde başka sokağa girmeye çalıştı.
Bende o anlık panikle ön frene asıldım ön teker kitlendi ve sol tarafa doğru uçtum.
Yaklaşık 15 metre sürüklendim motor o sürede 2 kere takla atmış. :cherry:
Şanslıymışımki ben sürüklenirken karşı şeritten gelen yokmuş yoksa altına alırdı beni :)
Korumaların faydası sayesinde sadece 2 sıyrıkla kurtuldum.
O gün bu gündür kadın şoförlerden acayip tırsarım. :)

Hasar ise motorun gidonu sağ ve sol elcik depoya doğru yamulmuştu.
Fren ve debriyaj manetleri yamuldu.
Ön çamurluk kırıldı.
Maşada yamukluk vardı. :)

Ama en önemli kısmı ne kadar ucuzda atlatsanız psikolojik olarak sizi çok etkiliyor.
Fiziksel iyileşmem 1,5 hafta sürdü psikolojik olarak olayın şokunu atlatmam 2 ay sürdü.

Son düzenleme:
Şuana kadar kaza yok ama tehlike atlattım bi tane fiat doblo sağda durmuş beklio bende geçicektim solundan adam kapıyı açmazmı heyecandan sağa kırdım frene bastım zor toparladım artçıda vardı elim ayağım titredi adam da birşey yokmuş gibi işine devam etti :pr:

selam motorcularrrr :) evet a2 mi cebime koydum keeway arn 150 mi de aldım çıktım yola 2. günümdü bugün ama :( akan traikte 40-45 km/h la giderken motor kaydı .. derken belimi bi aracın kapısına çarptım yolun ortasında motorumla yığıldımm :( çok sevindim çünkü hiçbişeyim yok :) motorumdada bişey yok hatta hiç bişey sağ da hafif böle gözle görünmez ikiz çizik :D :D çok içerledim ama .. yolaaa devammm adrenalinnnnnnn :queen:

kask disinda birkoruman varmiydi

hayır korumam yoktu ne yazık ki .. bacağımda 4-5 cm uzunluğunda 2 çizik var o kadar düşerken ellerim yerde düştüğümü hatırlıyorum . ancak belimde 2 gündür ağrı vardı . :( bugün hastaneye gittim ezilme varmış .. kafamın arkasındada şişlikler tabi . :(

hayır korumam yoktu ne yazık ki .. bacağımda 4-5 cm uzunluğunda 2 çizik var o kadar düşerken ellerim yerde düştüğümü hatırlıyorum . ancak belimde 2 gündür ağrı vardı . :( bugün hastaneye gittim ezilme varmış .. kafamın arkasındada şişlikler tabi . :(

geçmiş olsun kardeş

Üst komşum motorunu ilk aldığında bütün mahalle başına toplanıp acaba kaç basıyodur diye bakarken motor üzerime devrilmişti.. Adam bütün mahalleyi ayağa kaldırmıştı sonra :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar