ilk kazamla tanıştım

arkadaşlar bende bir motor alarak aranıza katılmak istedim ve motor alalı daha 15 gün oldu bu gün ilk kazamla tanıştım gerçekten çok keyifli motorla gezmek bu sabah rivaya gittim geri döndüm eve 100 m kalmıştıki yoldaki ıslak zeminde motorun kontrolünü kaybettim allahtan yavas gidiyordum sonuç sol el bas parmak alçıda :) neyse allah herkezi kazadan korusun sevgiler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sende bişi olmaması sevindirici.. :cat:

son kazan olması dileğiyle...:rendeer: :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
Allah Korusun... Ben De Son Motorumla İlk Kazami Islak Zemİnde YapmiŞtim... Dİkkatlİ Ol LÜtfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben de ilk kazamı hafif yağmur yağarken yapmıştım.. Oh yağmur altında gezmek ne güzel.. Püfür püfür diye havalardaydım.. Teker bir kaydı.. Frenlere aynen bir asıldım.. Küt ! Yerdeyim...
Liseye giden kızlar güldüler de güldüler.. Sonra içlerinden birisi geldi. Bir seyiniz var mı? Ambulans çağırıyım mı dedi.. Yani iyi kalpli kızlar da var demek istediğim o ki...

Neyse ya şimdi nostalci yapmayalim.. !!

Çok geçmiş olsun bişeyin acısını çeken bilir o nedenle seni çok iyi anlıyorum Allah daha büyük kazalardan korusun acil şifalara dilerim.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun,enbüyük kazan bunla kalsın

yaw walla allah korumuş inşallah en büyük kazan bu olur ...
bende bidefasında çakıllı bi yere girmiştim yaklaşık yüz metre bu çakıllardan çıkamadım direksiyonu çevirmeye bile korktum motor kayıyodu ççünkü (Çakılların sebebide sağolsun belediyemiz kazı yaptığı yolu kapatmadı asfaltla bastılar mıcırı kaldı öyle yol ne zift döktüler ne bişe walla içimden etmediim dua kalmadı..

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Su veya kum hakikaten çok tehlikeli, ben bir de buna ıslak zift-yağı da eklemek isterim.

bir acemi olarak tavsiye vermem doğrumu bilinmez (acemiliğim kalmadığını düşünüyorum nick böyle kaldı o da ayrı mesele) :p Siz siz olun virajları yavaş dönün. Motorla ilk zamanlarımdı. Bir köşeyi dönüyordum, yol kupkuru. köşenin gördüğüm yarısını geçtim, diğer yarısına su dökülmüş. Motor yaklaşık 45 derecelik açıyla kaymaya başladı. Atsammı atmasammı kendimi diye düşünürken motorun kayması durdu, verdim gazı sonra..
Arkadaşlar motordan nasıl düşülür, bu konuda bir başlık göremedim??

Forumdan Uzaklaştırıldı
büyük geçmiş olsun dostum...umarım son kazan olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar