- Konu Yazar
Evet arkadaşlar bugün ilk ve inşallah son kazamı yaptım. Aslında pek ben yaptımda denilemez. Acemi olduğum için kurallara çok dikkat ediyorum ve kesinlikle full ekipman kullanıyorum. İftardan 15 dakika önce idi. Sola dönmek için sinyalimi verdim ve yolun sol kısmında durdum.(karşıdan gelen arabaların geçmesini bekliyorum) Özellikle sağ tarafımda bir araba geçecek kadar yer bırakmaya çalıştım. Son anda yapılmış ani bir fren sesi ve altımdan kayıp giden motorumun arkasından izledim. İşin üzücü kısmı ise yanımda bir arabalık yer varken arkamdan çarpanın bir motor olmasıydı... Kazanın şokuyla motoru kapat kaldır vesaire uğraşırken bir baktım bastı kaçtı bir de adi herif. Eski bir scooter kullanıyordu kısa kollu ve kasksızdı tabi ki. Full ekipmanlıydım, ve bir zarar görmedim en azından. arka plakam haşat oldu. egzozda ve koruma takozlarında çizikler var. garenaj sağlam allahtan.
Kazadan çıkardığım dersler: iftara yakın saatlerde motor kullanmamaya çalış. Full ekipman kullanmaya devam et. Koruma takozları çok işe yarıyor. Kask kamerası önemliymiş. (Adamın plakasını ve yüzünü kameraya almış olacaktım kaçmasına rağmen)
Kazadan çıkardığım dersler: iftara yakın saatlerde motor kullanmamaya çalış. Full ekipman kullanmaya devam et. Koruma takozları çok işe yarıyor. Kask kamerası önemliymiş. (Adamın plakasını ve yüzünü kameraya almış olacaktım kaçmasına rağmen)