İlk kazamizi yaptik.

Az once kuzenimi askere gondermek icin havaalanina yollandim. Bahcelievler belediyesinin pis bi huyu var. Her sabah yollari iyice bi yikar. Sakir sakir su akar yoldan. 35-40 km hizla ondeki araca saplak yemis sinek misali yapistim. Bende cok bi sikinti yok. Sag kalcam ve sol gogsumde biraz agri var. Kask ve mont kurtardi acikcasi. Motorda biraz fazla hasar var ama neyse artik. Aklinizda olaun sabah saatleri bahcelievler mevkiinde seyir halindeyseniz, dikkat edin.

Çok geçmiş olsun nasıl olduğunu detaylı yazarsanız biz de buradan da bir ders çıkarırız.

Geçmiş olsun kardeş , zaten bu park bahçe sulama olayları başlı başına tehlike işin bu tarzını ilk defa duydum ..

e5 yan yolda bu sebepten hayatını kaybedenler oldu. kavşağa, viraja önünüze bir şey çıkacakmış gibi yavaş hızlarda girin. geçmiş olsun.

geçmiş olsun bahçelievler uefa kupasından medical park a giden yolda da geçen birini gördüm düşerken sağolsun belediye harika çalışıyor. :sunny: yollarda hep toz ve toz kalkmasın diye sulanınca harika bir kıvama geliyor

Çok dikkat etmek gerek

İki şeritli yolda sağ şeritte sağa yanaşmış bi şekilde ortalama 30 km hızla ilerliyordum. Önümde bi araç onun yanında bi araç. Sol şeritteki hızlanıp sağa geçmiş, ani fren yaptı sağ sokağa girmek için. Önümdeki araç sola şerite kaçtı, ben onun fren yaptığını fark edip frene bastım ama bi kaç salise geç kalınca bi de ıslak yol olunca yapıştım adama arkadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar