İlk Kazamı yaptım :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saolun arkdaşlar çok şükür çizik yok koruma demirinde kaldım .

Forumdan Uzaklaştırıldı
LaCiVerTSaRi, amin dostum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dilerim son kazan olur.. Geçmiş olsun.. Ama şunu unutma, ehliyetin olsa bile arkadan pişti yapan her zaman suçludur.. :rendeer:

hasanım geçmiş olsun ... ulan bu ehliyet olayı cok sakat ya olmayınca ihale hep sana kalıyo...

Çok Çook Çook geçmiş OPlsun allah Kimsenin Başına Getirmesin , Kusura Bakma Geçmiş olsun dileklerimi sunmak için biraz geç kaldım , kendi belamla uğraşmakdan diğer Başlıkları unuttum :cherry: :cherry: Allah Kimseye Kaza BEla Göstermesin ve Kandilin Mübarek Olsun .. :rendeer:

büyük geçmiş olsun bu son olur umarım...
benim de dün insana benzeyen bir yaratık yüzünden sinirlerim gerildi. bir kavşakta kırmızıda geçmiş, bizim geldiğimizi göre göre hala ilerlemeye devam ediyor, üstelik korna çalmama selektör yapmama rağmen. en son durdu ama ben de zor durdum. bağırdım çağırdım geldiğimizi görüyorsun hala ilerliyorsun, üstelik de kırmızıda geçmişssin falan diye bağırıyorum, insanımsı yaratık "e 5 dakka beklesen ölür müsün yani" dedi yaa. sen hem kırmızıda geç hem gelen motosikleti sallama, hem de sana suçlu olduğunu anlatmaya çalışan birine 5 dakka beklesen de. valla aslında gidip kaskla kafayı koyup dünyayı böyle bir pislikten temizlemek lazımdı ama neyse...

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkeze çok teşekkür ederim bu arada kaza yaptığım dengesiz aradı 180 milyon çıkmış hesap kem küm bağırış çağırış 80 ona iteledim 100 bana kaldı artık bunada şükür ya bodozlama girseydemm küllen yanmıştım herkezi Allah kazadan bileden korusun herkezin kandili mübarek olsun :rendeer:

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. sana kaskkafalı kardeş millet kavşak yada mavşak dinlemiyo adam sağına soluna bakmadan dönüyo düz dalıyo sanki heryer düşman adam sorti yapıyo allah tüm motosikletçileri korusun. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
railor, amin dostum saolasın :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar