ilk kazamı yaptım =(

ewt arkadaşlar yaklaşık 20 dakka önce anayoldan bizim evin yoluna giren virajı alırken mıcıra kaptırdım ve devrildim :pr: allahtan kaskım takılıydı ve yawaştım :wiinkk: az bi sürüklendim ama bacağımdaki ufak sıyrıklar haricinde hiçbişeyim yok motorumun sadece yan farı kırıldı en azından gece o kdrı gözüküodu umarım daha fazla bişiyi yoktur ...:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun ben de akşam hyundai h100 panelvana vurdum kafa kafaya
karşıdan geliyor tek farı yanmıyor valla mondial gibi duruyordu karşıdan bakınca :mrgreen:
allah 'tan sert vurmadım..:mrgreen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
musti sen trafiğe çıktığında polisler alarma geçmeli zaten. :) Geçmiş olsun ikinize de.

abi onlarda ayrı bi trafik canavarları ii seninkinin tek farı varmış bazılarında reflektör bile olmuyo snnde geçmiş olsun

valla yol yaya yolu yeni yapıyorlar daracık bende de gece körlüğü var :mrgreen:
neyse kinetix demir kasa bişi olmadı zaten gülmekten konuşamadım bile :mrgreen:

Çok geçmiş olsun. Ben de geçen gece aynı saatlerde belediyenin yol yapımına mağruz kaldım. Tam da viraj girişini boydan boya kazmışlar. 50 ile girdim çukura ve teker takılınca balıklama havuza atlar gibi attım kendimi motordan. Full koruma vardı, kalkıp devam ettim. Bacağımı da vurdum yere ama dizlik vardı. Keşke sende de dizlik olsaydı. Sıcak oluyor, bunaltıyor ama kötü bir durumda kaşılığını alıyorsun. Allah kimseye o kötü durumları yaşatmasın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun arkadaşlar gece daha çok dikkat edin sabah geçtiğin yoldan akşam mıcır çukur herşey olabilir:) umarım en kötü kazanız bu olur:)

Kardeş geçmiş olsun Allah beterinden tüm motorcuları korusun :)

kardeşim çok geçmiş olsun allah daha büyüklerinden korusun

valla nedıyelım gecmıs olsun hepınıze bıraz daha dıkkat.. gercı herzmn dıkkatlı olmak yetmıyor ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar