Balıkesir'de yaşayanlar bilir Milli Kuvvetler Caddesi'nde ilerliyorum trafik olduğu için dura dura gidiyorum.Yine tam durduğum anda arkadan siyah bir doğan vurdu.Biraz ileri gittim ama dengemi kaybetmedim.Arkamda artçımda vardı indik hemen baktık birşey yok ikimizdede,motorunda bitek plakalığı kırılmış çektik kenara arabadan indi vuran çocukta,ne olur ne olmaz diye servise gittik beraber usta baktı sağına soluna birşey yok.Sadece bi plakalıkla atlattık ama baya bi heyecanlandım.
http://www.youtube.com/watch?v=E5oxrZjIppY Burada Barkın bak neler anlatıyor, tam da senin yaşamış olduğun kazanın sebebiyetini ve bu tarz bir kazayı bir daha yaşamaman için ne yapabilirsin onu anlatıyor.
Trafikte ışıklarda araç var ise önünde yolun neresinde duracaksın yada araç bile yok ise ışıklarda duracaksan da yolun neresine duracaksın anlatıyor, bu duruma sebebiyet vermemek için her defasında ışıklarda olsa trafikte olsa arabaların arasında durmaya yada önümde araba yoksa bile eğer sola döneceksem yolun solunda sağa döneceksem yolun sağında düz gideceksem yine yolun solunda duruyorum ( bu arada sola dönüş yoksa yani yol düz ise solda duruyorum yoksa iki araç ortasında duruyorum ki o zaman bile solumda ki araca öncelik veriyorum acaba sağa döner mi diye ) gibi durumlar var, gerçekten Barkın Bayoğlu 'nun canlı yayınlarını takip etmeni tavsiye ederim ki ben canlı takip edemiyorum sonradan youtube yüklediklerinde izliyorum fakat her bölümünde hemen hemen önemli bilgiler öğreniyorsun muhakkak

Geçmiş olsun, yaşayacağın en büyük kaza bu olsun. Allah seni sevdiklerine bağışlasın ve tabii ki tekerin yere düz bassın
" Unutmayın, Siz ölürseniz varsa sevgiliniz, varsa eşiniz başka adamla birlikte olur. " Barkın Bayoğlu