İlk kazamı yaptım ve ilk yolda kalışım

Evet arkadaşlar cumartesi günü alışveriş yapıp motorun üstüne bindim kontağı açtım hemen solumda bitane traktör geri geri geliyo korna basmama rağmen geldi anca sinyali parçalayınca arkasında birinin olduğunu anladı ve durdu motoru zor ayakta tutabildim ama ufak tefek bi kaza pekte önemli değil:)

Asıl macerayı pazar günü yaşadım babamla beraber dağın tepesindeki bi göle balık tutmaya gittik yoluda görseniz her taraf taş acayip bi yol geri dönerken arka lastik patladı en yakın yerleşim merkezine 10 km gibi bir mesafe vardı 5 dakika sonra bi yağmur yağmaya başladı bi fırtına koptu şimşekler yıldırımlar falan derken neye uğradımızı şaşırdık bi ağacın altına sığınalım dedik öyle daha çok ıslanıyoduk herşeyi göze alarak atladık motora o berbat yoldan jantın üstünde 10 km aşağı indik ama nası iniş arka teker bi sağa bi sola kayıyodu Allah'a emanet indik valla sonra motoru ilk gördüğüm güvenli yere bıraktım taksiyle evin yolunu tuttuk bi güzel kurulandık yapmur dinmişti gittik motorun haline baktık motorda ne jant kalmış ne lastik mahfetmişiz:queen:

Bide arka lastik metzeler me22 di tubeless sanırım aldığım adam patlasada en yakın yere kadar binsende bişey olmaz demişti ama mahfoldu :cyclopsan

senin lastik patlamamış yarılmış çivi batsaydı bir şey olmazdı da senin dururm farklı.

çok kötü olmuş geçmiş olsun

senin lastik patlamamış yarılmış çivi batsaydı bir şey olmazdı da senin dururm farklı.

çok kötü olmuş geçmiş olsun

teşekkürler çok şükür geçti:)

büyük ihtimal babamın bu motor çok sağlam bişey olmaz diyip nerde en sivri taşlar var onları ortalamasından dolayı yardık lastiği:queen:

yine metzeler ilemi değiştirmemi yoksa başka bi lastikmi önerirsiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük geçmiş olsun dostum umarım son olur..

teşekkürler arkadaşlar umarım bidaha boyle bi tecrübe yaşamam:)

önerebilceğiniz lastik yokmu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Negüzel işte doğayla başbaşa kalmışsınız,Ben olsam o yağmur ve korkutucu gökgürültülerinin tadını çıkartırdım..Hayat bu....Doğa..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar