ilk kazamı yaptım bende

Arkadaşlar dün buluşmadan eve dönerken kaza yapmış bulunmaktayım.
olayı anlatayım;
bağdat caddesinde trafik hızında seyrimi sürdürmekteyken bir anda kırmızı ışığın yanıp, taksicinin kırmızıda Zınk diye durması sonucu taksiye arkadan tosladım.. :pale: motor yağmur yüzünden kaydı toparlayamadım sonra bende çarpacağımı anlayınca bende çarpmayım diye kendimi motordan biraz ayırabildim. motor gitti arkadan bindirdi taksiye. takside ve motorda
hasar yok gibi bişey. benim de bişeyim yok düşme sonucu biraz sersemledim o kadar :cherry: .

Mert, haberini aldık dün akşam.Çok geçmiş oldun.şükür birşey yok sendede motordada.Aradaki mesafeleri birazdaha fazla tutmakta fayda var demekki, özelliklede yağışlı havalarda,

geçmiş olsun..sana bir şey olmaması güzel birşey..bundan sonra daha dikkatli olursun artık :thumright:

Geçmiş olsun ne kadar araba zınk diye dursada arkadan sen çarpçığın için suçlusun Tekrar geçmiş olsun!

geçmiş olsun
yağmurlu havalarda dikkatli olmak lazım yollar buz pateni gibi oluyo

taksıcılerden otobuslerden dolmuslardan korkacaksın neyse gecmıs olsun

hepinize teşekkürler arkadaşlar. hata bendeydi daha dikkatli olmam gerekirdi yağışlı havada.herşey bir anda oluyor.engelleyemiyosunuz o yüzden gerçekten çok dikkatli olak lazım çoook...

Valla Perşembe günü bende sağ şeride geçmeyi düşünürken önümdeki arabanın aniden durduğunu gördüm.. Sağda kocaman tır vardı, son anda aradan nasıl geçtim bilmiyorum.. :pale: O 1 saniyelik olay saatler gibi geldi..

Geçmiş olsun. Sana birşey olmamış olması sevindirici. Dikkatli olmak lazım. Özellikle 4 tekerlekli ve 2 ayaklılara karşı :cherry:

mert abi geçimiş olsun, birşeyin yokya dikkat etmek lazım yağmurlu havalar da..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Geçmiş olsun mert umarın son düşüsün olur.
Yağmurlu havalarda çok dikkat etmek lazım
Özellikle mazgal veya yoldaki demir levhalara cok dikkatli girin ıslandıgında buzdan farkı kalmıyor aksam donus yolunda benimde motorun arkası magaldan birden kaydı ama toparladım viraj icine hangi akla hizmet boyle seyler koyuyorlar anlamıyorum :pl:

geçmiş olsun mert inşallah böyle kazalar hiçbirinizin başına gelmez ama malum trafikte oluyor işte
:joker:

danger geçmiş olsun, hatanın sende olduğunu kabul etmen de çok centilmence olmuş dürüstlüğünü takdir ediyorum.

skull şöyle demiş:
Özellikle mazgal veya yoldaki demir levhalara cok dikkatli girin

yoldaki demir levha nedir yav?!akşam vakti koptum yine muahahaa :cherry:

tekrar teşekkürler arkadaşlar.bu arada jawa skull da demir levha diyerek logar kapaklarını kastetti sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar